MENU

21 december 2020 Reacties uitgeschakeld voor Roderick Leeuwenhart is schrijver en animator Views: 1153 Bedrijfsreportage

Roderick Leeuwenhart is schrijver en animator

Je wilt een marketingproject voor je bedrijf opzetten, maar zoekt nog naar mensen voor de uitvoering. Wie schrijft de teksten? Wie verzorgt de illustraties en monteert de video’s?

Een enkel mailtje naar Roderick Leeuwenhart lost dat probleem op! “Met een oog voor het bijzondere voorzie ik bedrijven uit de regio van wervende animaties, mascottes of vertalingen van vacatures naar het Engels. En dat is slechts een greep uit de mogelijkheden. De brede inzetbaarheid is mijn kracht: één betrouwbaar aanspreekpunt in plaats van meerdere externe contacten. Effectief en alles uitgevoerd met de hoge kwaliteit van een specialist. Ideaal voor MKB’ers die geen marketingexpert in dienst hebben, maar wél professionele resultaten willen.” Roderick Leeuwenhart is schrijver en animator, met jarenlange ervaring in de marketingbranche. Hij heeft werk geleverd voor onder andere Flynth, SallandWonen, Flexible+, EOC en Oxycom. Lijkt het je leuk eens te zoomen over de mogelijkheden? Mail naar schrijverleeuwenhart@gmail.com!

Roderick Leeuwenhart
Deltalaan 51
7417 VB Deventer
06 13 31 25 28

Delen:

Reacties zijn uitgeschakeld.