Adviesbureau SmitDeVries breidt uit met twee nieuwe partners en A&O Psycholoog

Erwin Schotman, Marco van Dam en Moniek Plattel zijn sinds deze maand verbonden aan het Raaltese adviesbureau SmitDeVries. Jeroen de Vries: ,,Wij zijn trots dat wij ons team opnieuw mogen uitbreiden. Drie waardevolle aanwinsten die allen met hun eigen expertise waarde toevoegen aan SmitDeVries en onze klanten.”

Raaltenaar Erwin Schotman is werkzaam geweest in diverse financiële functies. De laatste functie die hij bekleedde was die van CFO binnen een toonaangevend papier en karton productiebedrijf in Nederland. Schotman: ,, Ik ben ervan overtuigd dat je, om bedrijven te laten groeien, ook moet werken aan de belangrijkste waarde binnen het bedrijf, de mens. Het motiveren van mensen en het zo laag mogelijk in de organisatie brengen van verantwoordelijkheid is de grootste bijdrage voor het ontwikkelen van een sterk bedrijf.”

Marco van Dam heeft een bedrijfskundige achtergrond en heeft binnen (middel)grote organisaties diverse managementfuncties bekleed. Daarbij was hij verantwoordelijk voor diverse strategische transities. Van Dam: ,,Ik zorg dat er beweging komt op individueel-, team- of organisatieniveau. Mijn doel: ontwikkelen van het volledige potentieel. Ik adviseer op strategisch niveau en faciliteer in ontwikkeling door het toepassen van gerichte training en impactvolle coaching. Met focus op het proces zonder het doel uit het oog te verliezen zorg ik er voor dat veranderingen duurzaam zijn.”

Met Moniek Plattel heeft SmitDeVries een eigen A&O Psycholoog in huis. Plattel: ,, Als Learning & Development Adviseur / Trainer bij SmitDeVries verbind ik graag wetenschappelijk onderbouwde methodieken aan de dagelijkse praktijk van de business. Daarbij ben ik altijd gericht op ontwikkeling en beweging van zowel mens als organisatie.”

Met deze uitbreiding is een sterk fundament gelegd voor verdere groei in de toekomst. Meer informatie over SmitDeVries is te vinden op www.smitdevries.nl.

Foto: v.l.n.r. Marco van Dam, Moniek Plattel, Erwin Schotman

Delen:

Deel dit artikel!