HomeWord SOMbassadeur!

Word SOMbassadeur!

In Sallands Ondernemers Magazine lees je vele mooie ondernemersverhalen van de Sallandse ondernemer. Ons magazine is de basis, maar we zijn zoveel meer dan dat. SOM is hét platform voor de Sallandse ondernemer, zowel analoog als digitaal. SOM inspireert en verbindt. En dat willen we in 2024 nog meer uitdragen. Daarom introduceren wij iets nieuws: SOMbassadeurs! Leuke naam hè?

Als SOMbassadeur ben je ‘vriend’ van ons platform en ben je met je bedrijfslogo zichtbaar in ons magazine en op onze website www.somonline.nl. Daarnaast ben je vier keer in het jaar welkom op onze SOM-uitreikingen en op onze gloednieuwe SOM-events met gastspreker. En dat voor maar € 149,- per jaar! 

Tachtig SOMbassadeurs gaven afgelopen maanden al hun ja-woord. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Maar we hebben lang niet iedereen kunnen spreken. En er is nog plek genoeg. Neem jij de proef op de SOM? 

Heb je een mooie tip voor ons voor een interessante (onafhankelijke) gastspreker? Laat het ons dan weten. Welke behoefte ligt er bij jullie? We horen het heel graag. Samen bereik je meer dan alleen. Dat is de kracht van een goed platform.

Neem voor meer informatie contact op met Martijn Jansman (06 – 51 29 96 22)