Azerty neemt meerderheidsbelang in Arctic Secrets

Afgelopen woensdag is Arctic Secrets B.V. middels een aandelentransactie officieel een zusteronderneming geworden van Azerty B.V.

Door middel van deze stap zal er een zeer krachtige synergie gevormd worden tussen de beide bedrijven, waarbij service, snelheid, betaalbaarheid en klantbeleving hoog in het vaandel zullen staan.

Azerty is dé ‘one-stop-shop’ voor IT-experts met een uitgebreid en actueel assortiment van ruim 1 miljoen producten in een overzichtelijke webshop, maximale fulfilment en razendsnelle levering tegen een goede prijs. Daarnaast is Azerty specialist in ‘maatwerk-assemblage’ van IT-hardware.

Arctic Secrets is momenteel marktleider in de Benelux op het gebied van op maat gemaakte high-end game pc’s met de meest geavanceerde online game pc-configurator van dit moment. Waar nu een zeer uitgebreid assortiment wordt aangeboden voor zowel gaming, zakelijk als crypto-mining systemen, zal er op korte termijn de focus volledig worden gelegd op game pc’s en systemen voor professionals op maat. De samenwerking tussen beide partijen zal voor Arctic Secrets een flinke professionaliseringsslag betekenen, waarbij een forse verbetering van de klantervaring, snellere levertijden, RMA afhandeling en scherpere prijzen gerealiseerd kunnen worden.

Ook voor Azerty zal deze overname voordelen bieden. De technische expertise en productinnovaties vanuit Arctic Secrets zoals de speciale ‘Frost Wolf’ PC met LCD-zijpaneel (welke al eerder bij Tweakers.net en Hardware.info in het nieuws is geweest) en diverse projecten die nog in de pijplijn zitten, zijn belangrijk. Daarnaast biedt Arctic Secrets een geavanceerde wizard/configurator, welke een mooie aanvulling is voor klanten van Azerty die een dergelijke functionaliteit wensen te gebruiken.

Dit alles zal verder geen gevolgen hebben voor klanten of personeel van Arctic Secrets; contactgegevens, locatie en dergelijke blijven hetzelfde. Ook zal dhr. L. Obers aanblijven als directeur.

Delen:

Deel dit artikel!