“Gezonde” samenwerking tussen Gotink Catering en Carinova

Gotink Catering en Carinova hebben elkaar zakelijk gevonden. Abonnees van het Carinova Servicepakket kunnen naast diepvries en koelverse maaltijden nu ook dagverse warme maaltijden van Gotink met een korting thuisbezorgd krijgen. Gotink is een bekende Cateraar in Deventer, een echt familiebedrijf gerund door de oprichters Eeltje, Bert en zoon Roy. Gotink bezorgd elke dag zo’n 600 dagverse maaltijden bij mensen thuis in Deventer en omstreken. De koks van Gotink starten elke morgen om half acht met het voorbereiden en koken van de maaltijden voor die dag.

Door een slim bedacht proces en verpakking worden de maaltijden warm bij de mensen thuis bezorgd. Met name voor ouderen die niet meer elke dag kunnen of willen koken biedt dit een mooie oplossing. Naast een goede maaltijd is juist ook het persoonlijke contact erg belangrijk. Bert Gotink zegt daarover “naast goed eten, zit juist in die persoonlijke aandacht onze kracht. We rijden met vaste chauffeurs vaste routes en worden daarmee een vertrouwd gezicht bij mensen thuis”. Zijn zoon Roy kan dit beamen. Hij heeft tot voor kort zelf ook vaste routes gereden en vertelt: “het leukste is het praatje elke dag met mensen, en als het nodig is pakken we maaltijd uit de doos, zetten deze op tafel zodat mensen direct aan kunnen schuiven”.

Het dagelijkse en persoonlijke contact met ouderen was voor Carinova een belangrijke overweging om Gotink toe te voegen aan het dienstenpakket. Volgens Martin Plant, directeur van Carinova Services, is een goede maaltijd voor ouderen zeer belangrijk om vitaal te blijven. Daarbij is eenzaamheid onder ouderen een steeds groter probleem aan het worden. De dagelijkse en persoonlijke bezorging van Gotink lost dit een beetje op en is voor Carinova een belangrijke stap om meer diensten en meer contact bij kwetsbare ouderen thuis te kunnen bieden.

Abonnees van het Carinova Servicepakket hebben toegang en korting op diensten aan huis en hulpmiddelen. Daarnaast kunnen zij advies krijgen over zorg of hoe veilig en vertrouwd iemand langer thuis kan blijven wonen. Ook wanneer u nog geen zorg nodig heeft, of zich zorgen maakt over de zorg voor uw ouders, kan het lidmaatschap van het Carinova Servicepakket, voor een bedrag van €16,95 per jaar, interessant voor u zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Roy en Bert Gotink t. (0570) 626606 of info@gotink.nl. I.www.gotink.nl

Op de foto van links naar rechts: Roy Gotink, Eeltje Gotink, Riet Hans, Martin Plant en Bert Gotink.

Delen:

Deel dit artikel!