Jeroen Kroese kondigt vertrek aan

Jeroen Kroese stopt per 1 mei 2018 als directeur van KonnecteD. De afgelopen 5 jaren heeft hij een vooraanstaande rol gespeeld in de transformatie van traditioneel SW bedrijf naar de sociale onderneming KonnecteD. ‘Nu dit succesvol is afgerond, ga ik graag weer een nieuwe uitdaging aan als mede-eigenaar van 100% voetbal’, aldus Kroese. De Raad van Commissarissen betreurt zijn besluit, maar dankt Jeroen Kroese voor zijn enorme inzet.

Onder leiding van Jeroen Kroese heeft de organisatie een transformatie doorgemaakt met als doel door te groeien naar een toekomstbestendige duurzame netwerkorganisatie die overal werkverbindingen legt en inspeelt op vragen uit de (arbeids)markt. Daarvoor is de verbinding gezocht met andere bedrijven en zijn er bedrijfsonderdelen bij gekomen. De Raad van Commissarissen is Jeroen Kroese zeer erkentelijk voor zijn grote aandeel in dit proces.

‘Het resultaat van de afgelopen jaren is een absolute teamprestatie. Onze samenwerking met Aandeelhouders en Raad van Commissarissen heeft geleid tot een gezonde wendbare en toekomstbestendige organisatie’, verklaart Jeroen Kroese. ‘Samen hebben we gezorgd voor de herstructurering van de WSW, de start van Deventer Werktalent en KonnecteD gepositioneerd.’

Het bedrijf is financieel gezond en ligt goed op koers om de volgende fase van ontwikkeling in te gaan. Dit laat ik graag aan mijn opvolger over. Zelf ga ik een nieuwe uitdaging aan als mede-eigenaar van 100% voetbal. Een specialistische voetbalretailer met online platform en fysieke winkels.

Kroese kondigt tijdig zijn vertrek aan zodat de Raad van Commissarissen voldoende tijd heeft om een geschikte opvolger te vinden. Kroese blijft tot 1 mei 2018 aan als directeur van KonnecteD.

Foto: KonnecteD

Delen:

Deel dit artikel!