Nieuw bestuur BNI De Wouw maakt netwerken nog effeciever

Op 5 oktober 2017 is netwerkorganisatie BNI De Wouw uit Raalte een nieuw bestuur rijker. Voorzitter Frans Zwiers, bijgestaan door Jaqueline Scholing en Tino Ellenbroek van respectievelijk Grip Assurantiën en Ottenschot Letselschade kreeg uit handen van het scheidend bestuur symbolisch de hamer overhandigd.

Frans Zwiers, in het dagelijks leven werkzaam bij van Roelofs Lemelerveld, ziet het voorzitterschap als een eer en een kans om van BNI de Wouw een nog effectiever netwerpplatvorm te maken. “Ons doel is om komende bestuursperiode met De Wouw het ledenaantal te vergroten door meer gasten op de wekelijkse bijeenkomsten mee laten kijken en ervaren wat de kracht van BNI de Wouw is. Het mooie van de BNI is dat het is gebaseerd op onderling vertrouwen. Je leert door wekelijks met elkaar samen te komen de ondernemers echt kennen. Je weet wat je ze aan kennis en kunde in huis hebben. Zo kan ik dan ook met een gerust hart iemand aanbevelen omdat ik weet dat het goed zit. Geven loont is dan ook niet zomaar een loze kreet!”, aldus Zwiers.

Het afgelopen halfjaar hebben de ondernemers van BNI De Wouw een gezamenlijke omzet van ruim 2 miljoen euro behaald. BNI de Wouw is onderdeel van BNI, een wereldwijde netwerkorganisatie met meer dan 150.000 leden. BNI De Wouw komt wekelijks op donderdagochtend bijeen om samen nieuwe kansen en dus nieuwe business te creëren. Schuif ook ons aan tijdens onze ontbijtsessies, vergroot uw netwerk en daarmee ook uw omzet!

Delen:

Deel dit artikel!