Ondernemende vrouwen leren en ervaren de kracht van netwerken

Het netwerk voor ondernemende vrouwen, Bites & Business organiseert een evenement waarin ondernemende vrouwen de kracht van netwerken kunnen leren en ervaren. Het evenement De Kracht van Netwerken vindt plaats op vrijdagmiddag 25 mei in Koffie- en theeschenkerij, De Langenhof en staat op voor leden en niet-leden van Bites & Business.

“In januari hielden we dit evenement in Amsterdam en wegens succes herhalen we het nu in de regio Zwolle. Op maar liefst 8 manieren kunnen de deelnemers deze middag gaan netwerken met elkaar. Van een netwerklunch en een workshop pitchen tot het grote LinkedIn-spel. Met name beginnende ondernemers hebben soms moeite met een traditionele netwerkborrel. Bij ons kunnen ze veel oefenen om zich krachtig voor te stellen en een heldere hulpvraag te formuleren. Iedereen heeft immers contacten, ideeën, ervaringen en kennis waar een ander wellicht mee geholpen kan worden.”
Zie voor meer informatie de website www.bitesenbusiness.nl

Over Bites & Business
Bites & Business is een netwerk voor ondernemende vrouwen, in loondienst en zelfstandig werkzaam. Op meer dan 25 plaatsen in Nederland komen leden bijeen om met elkaar te eten, elkaar te leren kennen en elkaar verder te helpen. De netwerkdiners zijn heel bewust zonder sprekers, zodat alle tijd gebruikt kan worden om te netwerken en elkaar te helpen. Bites & Business werd in 2007 opgericht door Marijke Krabbenbos.

Foto: Stephan Jansen fotografie

Delen:

Deel dit artikel!