ZP Raalte in het teken van Eerste Hulp Bij LinkedIn

ZP Raalte, de club van Zelfstandige Professionals, is verheugd dat het Mitchell Brown heeft weten vast te leggen voor de maandelijkse bijeenkomst op 4 oktober.

Brown is eigenaar van bureau Bright Brown en initiatiefnemer van HulpbijLinkedIn.nl. Hij geldt in ons land als een goeroe op het gebied van LinkedIn en de mogelijkheden die het biedt voor (ZP) ondernemers.

Hij helpt je op enthousiaste en inspirerende wijze het maximale rendement uit LinkedIn te halen. Dan gaat het om vragen hoe je jouw eigen personal brand ontdekt, hoe je het profiel zo efficiënt mogelijk maakt en op welke manier je hiermee gaat netwerken.
Zelfstandige professionals en andere geïnteresseerden zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom om de maandelijkse bijeenkomst bij Op1 (boven het Kulturhus, ingang aan de zijkant, Passage) in Raalte bij te wonen. Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Na afloop is het mogelijk om in ongedwongen sfeer collega-ondernemers te ontmoeten. De bijeenkomst is gratis. Geef je snel op via
aanmelden@zpraalte.nl.

Delen:

Deel dit artikel!