17-jarige ondernemer opent vestiging Sushi Brothers in Raalte

Raalte is vanaf 12 maart een sushi-restaurant rijker! Tijs Stob opent morgen namelijk een nieuwe vestiging van de Sushi Brothers-keten: Sushi Brothers Raalte. Het is een fantastische uitdaging voor de nog maar 17-jarige ondernemer, die de afgelopen twee jaar werkte voor het in 2020 opgerichte bedrijf Sushi Brothers. Sushi Brothers Raalte vestigt zich in het centrum, aan de Nieuwe Markt 9.

Sushi Brothers ontstond toen de tweelingbroers Alexander en Robert Eising in september 2020 begonnen met het bezorgen van sushi in Deventer. Twee jaar na hun eerste sushi-delivery openden de broers in september 2022 hun vestiging in Raalte. Een jaar later kwam er een derde vestiging in Zutphen bij.

De Sushi Brothers-keten is dus al een beetje bekend in Raalte. De sushi-delivery werkte vanaf Boei10 op het Raalter industrieterrein. De Sushi Brothers Raalte-vestiging is nu verhuisd naar hartje Raalte waar franchisenemer Tijs Stob de sushi-delivery combineert met een fysieke eetgelegenheid. En daarmee is het verhaal nog niet compleet, want het sushi-restaurant zal ook een ijsverkooppunt bevatten. “Dit seizoen verkopen we het  ambachtelijke ijs van Gio’s”, zegt Tijs. “Maar de plannen zijn om volgend jaar zelf ijs te gaan produceren op locatie.”

Het nieuwe sushi-restaurant in Raalte biedt een open keuken, waar gasten de bereiding van hun maaltijd kunnen volgen. Ook zal er een terras komen bij de horecagelegenheid. Het zal een toonbeeld zijn van jonge, vooruitstrevende horeca, trendy, hip en altijd op zoek naar nieuwe manieren om te verrassen.

Wat Sushi Brothers zo uniek maakt? “Vergeet het stereotype van vis en rijst”, aldus Tijs. “Hier draait het om avontuurlijke smaken en creatieve combinaties. Van spicy rollen met ossenhaas tot glutenvrije en vegetarische opties, er is voor elk wat wils. En het beste van alles? Sushi Brothers bezorgt door de hele regio, zelfs in gebieden zoals Heino waar bezorging voorheen niet beschikbaar was.”

Voor meer informatie over Sushi Brothers Raalte en hun uitgebreide menu, bezoek sushibrothers.nl of neem contact op via raalte@sushibrothers.nl.

Delen:

Deel dit artikel!