4Kids vist achter het net bij Ondernemersverkiezing

Het was even wennen voor Sebastiaan Dekkers. De mede-oprichter en eigenaar van Gastouderbureau 4Kids in Heino won eens een keer geen ondernemersprijs.

Nadat zijn bedrijf eerder dit jaar al een FD Gazelle ontving en werd uitgeroepen tot Raalter Ondernemer van het Jaar ging de prijs voor Ondernemer van het Jaar tijdens het Regio Zwolle Congres donderdag aan zijn neus voorbij. Dekkers kon er prima mee leven. Alleen de nominatie – met twee andere bedrijven – is natuurlijk al een felicitatie waard!

De prijs voor Ondernemer van het Jaar ging naar het bedrijf Plasma Made in Staphorst. Deze onderneming heeft het zogenaamde plasmafilter ontwikkeld om lucht te zuiveren in een huiselijke- of bedrijfssituatie. Een relatief eenvoudig concept dat bijzonder succesvol is en momenteel de wereld verovert.

De award voor Starter van het Jaar ging naar het Zwolse Fiberneering. Deze onderneming maakt een imposante groei door dankzij de ontwikkeling en productie van composiet materialen. De maatwerkproducten van Fiberneering vinden in binnen- en buitenland gretig aftrek bij bijvoorbeeld klanten in de civiele techniek, luchtvaart en mechanica.

Delen:

Deel dit artikel!