Als je bij R&M kijkt, wil je ook kopen!

In het buitenland weten ze heel goed hoe ze de Nederlandse toerist moeten typeren. Als je een markt bezoekt en een handelaar in verwondering en teleurstelling achterlaat, krijg je steevast te horen: “Arghh, Nederlanders! Kijken, kijken en niet kopen!” Bij R&M kantoor- en designmeubilair vinden ze het helemaal niet erg als je binnenkomt, rondkijkt en weer naar huis gaat. We willen echter wel waarschuwen dat de kans niet zo groot is dat je met lege handen huiswaarts keert.

De kantoorspecialist, gevestigd in het voormalige pand aan de Brugstraat dat door de Raaltenaar vaak nog wordt omschreven als het pand van De Roef, heeft namelijk een dusdanig aanbod dat iedere ondernemer wel iets van zijn of haar gading kan vinden. Of je nu plannen hebt om een bedrijf te beginnen of dat je al tot de gevestigde orde mag worden gerekend en misschien iets meer eisen stelt. “Het juiste product en de juiste afnemer bij elkaar brengen. Dat is de kunst en het lukt vrijwel altijd”, aldus oprichters en eigenaren Nancy Rigter en Eric Melenhorst.

Dat zijn boude uitspraken, maar op basis van de groei die R&M doormaakt, kun je ze alleen maar gelijk geven. Anderhalf jaar geleden begonnen met z’n tweeën hebben ze nu al zeven medewerkers in dienst en zijn ze niet alleen vanuit Raalte, maar ook vanuit Alkmaar actief. Wie denkt dat je er alleen tweedehands zakelijk meubilair aantreft, kent slechts de halve waarheid. Je slaagt er namelijk ook prima voor nieuw meubilair. Voor welke zakelijke ruimte dan ook. Van de directieruimte tot de receptie en van de vergaderruimte tot de kantine!

Totaalplaatje

Het is dus zeker goed om een kijkje te nemen aan de Brugstraat in Raalte. Word verrast door het aanbod en het deskundige advies. Bij de advisering kun je er als ondernemer zeker van zijn dat niet een standaard boekwerk uit de kast wordt gehaald maar advies op maat wordt gegeven. Je kunt zelfs stellen dat het één van de ‘huisregels’ is van R&M kantoor- en designmeubilair. “Op basis van de wensen van de klant kunnen we een kantoor zelfs helemaal intekenen voordat we het gaan inrichten. Dat doen we vanuit onze vestiging in Alkmaar, maar het kan ook bij de klant. Bovendien hebben we een samenwerking met leveranciers van plafondplaten en wanden zodat het akoestisch gezien ook aan alle kanten klopt. We gaan dus voor het totaalplaatje.”

R&M gaat met de tijd mee en dat betekent dat je (een deel van) het assortiment ook digitaal aanbiedt. Via de eigen website en via Marktplaats. Dat is belangrijk, maar kijk diep in het hart van Nancy en Eric en je weet dat ze de voorkeur geven aan het persoonlijke contact. “In een gesprek in de showroom zijn we toch beter in staat om de wensen van de klant in kaart te brengen en ze vervolgens meteen een indruk te geven van het aanbod.”

Dat aanbod wisselt sterk, dus maak vooral niet de fout door te denken dat je het assortiment met één bezoek hebt gezien. Zo kan er ineens sprake zijn van een totaal ander aanbod omdat er een vrachtwagen vanuit Frankrijk onderweg is naar Raalte of dat ergens in het land weer een aantal bedrijfs- of kantoorpanden moeten worden leeggehaald. “Daar zijn we momenteel heel druk mee. Vaak gaat het dan om combiopdrachten waarbij we het oude meubilair meenemen en het inrichten met nieuw meubilair. Dat doen we in het gehele land en voor kleine en grote bedrijven, soms met meerdere vestigingen. Waarom ze voor ons kiezen? Dat is het gevolg van mond tot mond reclame. We horen vaak terug dat we correct en vooral ook snel werken. Een bedrijf wil natuurlijk niet teveel tijd verliezen voordat ze weer volledig aan de slag kunnen.”

R&M Kantoor- en designmeubilair
Brugstraat 56
8102 ES Raalte
0572-745209
06-46418348
info@rmkantoor.nl
www.rmkantoor.nl

Delen:

Deel dit artikel!