Alsof je een matroesjka opent…

Zaal Restaurant Reimink Heeten heeft de zakelijke markt veel te bieden

Hoe je het ook wendt of keert, die speeltuin aan de weg is na al die jaren nog steeds een uithangbord van Zaal Restaurant Reimink Heeten. Het is een deel van de markt (gezinnen met jonge kinderen) die Patrick en Jolanda Reimink graag verwelkomen. Het horecabedrijf heeft echter zoveel meer in huis, zeker ook voor de zakelijke markt. Maak eens nader kennis en je krijgt het idee alsof je een matroesjka opent. Dat prachtige houten poppetje waaruit telkens een ander, kleiner poppetje komt…

Je hebt familiebedrijven die vergeten zich te ontwikkelen en je hebt familiebedrijven die niet ten prooi zijn gevallen aan de tand des tijds omdat ze tijdig de slag naar eigentijds en modern hebben gemaakt. Zaal Restaurant Reimink Heeten valt zonder enige twijfel in die laatste categorie. Als je denkt dat dit weer zo’n verhaal is van een begenadigd tekstschrijver, dan klopt dat, maar toch moet je echt even binnen kijken!
Wat als eerste opvalt, is het prachtige interieur met warme tinten dat zelfs is doorgetrokken tot in de toiletten. Het creëert de zakelijke gezelligheid die je wenst als je met jouw onderneming in een andere, laagdrempelige omgeving bijeen wilt komen voor een vergadering, workshop, presentatie of anderszins. En hoewel het voor de hand ligt, noemen we het toch maar even: alle audiovisuele middelen die je nodig hebt om het geheel vlot en professioneel te laten verlopen, zijn aanwezig!

Bijzonder handig is dat het Heetense etablissement op de grens van de gemeenten Raalte en Deventer over meerdere zitgelegenheden en een prachtige overdekte veranda beschikt. Wie dus in groepjes uiteen wil gaan om een presentatie voor te bereiden, hoeft zich niet verloren te voelen in een hele grote zaal. Bij mooi weer kun je zelfs gebruik maken van het terras in een groene omgeving. “De ligging is sowieso één van onze sterke punten”, weten de Reiminks. “Het is toch heerlijk als je na een paar uur aandachtig luisteren even heerlijk de benen kunt strekken om van de rust, ruimte en natuur te genieten. De keuze is reuze, want onze horecagelegenheid ligt direct aan een netwerk van wandelpaden.”

Nog een sterk punt van Zaal Restaurant Reimink Heeten is natuurlijk de keuken. Werp een blik op de menukaart en je weet binnen één oogopslag dat je natuurlijk van harte welkom bent voor een soepje en een broodje kaas en/of een schnitzel, maar dat er veel meer mogelijk is. De eigenaren gaan graag met je in overleg over bepaalde (extra) wensen. Sterker nog: ze vinden het een uitdaging om net dat stapje extra te mogen zetten! “En dat geldt uiteraard ook voor een vakantie- en bedrijfsborrel en personeelsfeest.”

Zaal Restaurant Reimink
Spanjaardsdijk 17
8111 RK HEETEN
0572 381229
info@reiminkheeten.nl
www.reiminkheeten.nl

Delen:

Deel dit artikel!