BARTOSZ-DO wil jouw logistieke partner zijn

De beste allround dienstverlener in zowel de logistieke- als de food & feed branche worden, dat is het grote doel van BARTOSZ-DO. Het laden en lossen van zeecontainers is hun kernactiviteit, maar daarnaast levert het bedrijf ook diensten in de op en overslag sector. “Wij kunnen het werk van de klant compleet uit handen nemen.”

Veel ondernemers krijgen het ondernemersgen al vroeg in hun jeugd mee, Bartosz Zielman is daarop zeker geen uitzondering. Zijn opa had een eigen loonbedrijf en ook zijn vader was eigen baas. “Ja, het zit wel echt in mijn bloed. Als ik met mensen in loondienst praat, dan snap ik hen echt niet. Net zoals zij mij ook echt niet snappen”, lacht Bartosz. “Ik groeide ermee op, dus het ondernemerschap is voor mij zo normaal. Ik begon jaren geleden met werken in het bedrijf van mijn vader. Hij was werkzaam in dezelfde sector als ik nu. Op een gegeven moment voelde ik dat het tijd was om voor mezelf te beginnen. Al die kennis die ik bij hem heb vergaard, heb ik vervolgens gebruikt om mezelf en mijn bedrijf verder te ontwikkelen.”

Inmiddels staat BARTOSZ-DO als een huis en heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in het laden en lossen van zeecontainers. “Maar daarnaast leveren we ook diensten in de op en overslag sector”, vertelt Bartosz. “We kunnen bedrijven bijvoorbeeld helpen met het stapelen, labelen en stickeren van producten, maar daarnaast beschikken we ook over heftruckchauffeurs en logistieke medewerkers. Op die manier bieden wij een heel breed scala aan diensten en kunnen wij echt een logistieke partner zijn.”

De sleutel tot succes

Het bedrijf uit Nieuwleusen probeert zich actief te onderscheiden van anderen in de branche. “We zijn niet op de markt om een kopie te worden van een concurrent, we willen daadwerkelijk het verschil maken”, vertelt Bartosz. “We staan voor kwaliteit en flexibiliteit, maar wat mij betreft is vooral betrouwbaarheid de sleutel tot succes. Zeker met het laden en lossen van containers is het zo belangrijk dat een klant weet dat hij op je kan bouwen. Op een bepaald moment moet een container immers leeg of gevuld in de haven staan, dus de klant blijft natuurlijk wel met de extra kosten achter als je niet komt opdagen. Daarnaast zitten er soms wel voor honderdduizenden euro’s aan goederen in containers, dus je moet er wel vanuit kunnen gaan dat iemand daar met zorg mee om gaat. Dat vertrouwen bouw je met de jaren op. Inmiddels kennen mensen ons bedrijf en weten ze dat ze niet naar ons om hoeven kijken.”

Bartosz zet met zijn bedrijf daarnaast heel erg in op persoonlijke betrokkenheid. “Het voordeel is dat we werken met een grote club aan vaste mensen, waardoor onze medewerkers ook echt kunnen meegroeien met het bedrijf. Wij weten wat we van elkaar kunnen verwachten, maar daarnaast krijgt onze klant daardoor ook altijd een medewerker die écht betrokken is.”

Voor de toekomst heeft Bartosz dromen genoeg, maar hij wil vooral nog beter worden in datgene wat BARTOSZ-DO al doet. “Veel Sallandse bedrijven hebben geen idee hoeveel werk we ze eigenlijk uit handen kunnen nemen, ik hoop dat meer bedrijven zich bewust worden van het feit dat er een betrouwbare partner in de buurt is.”

BARTOSZ-DO
Hammerweg 2A
7722 HW Dalfsen
06 57161882
bartosz@bartoszdo.nl
www.bartoszdo.nl

Delen:

Deel dit artikel!