Bedrijfsverzamelgebouw PAAL5 realiseert vijf nieuwe kantoorruimtes

Per direct fraaie kantoorruimtes beschikbaar en per 1 oktober ook loods te huur

PAAL5 aan de Paalweg 5 in Heino is één van de beeldbepalende bedrijfspanden in Heino. De fraaie uitstraling van het gebouw heeft er zeker toe bijgedragen dat op één na alle ruimtes van het bedrijfsverzamelgebouw zijn ingevuld.

Dat heeft de eigenaren geïnspireerd om drie jaar na de opening ook de bovenverdieping aan te pakken. Samen met dat ene vrije kantoor zijn daar per direct vijf ruime werkplekken en een vergaderruimte beschikbaar. “De grootste is 35 vierkante meter, terwijl de kleinste ruimte toch nog twintig vierkante meter groot is. Dat maakt ze geschikt voor zowel alleenwerkende professionals als een klein bureau met meerdere werknemers. En zowel voor starters als een kleine nevenvestiging van een groter bedrijf”, vertelt woordvoerder Frederik Rosman die benadrukt dat ook flexwerkers van harte welkom zijn.

Klimaatbeheersing
De kantoren zijn bereikbaar via de hoofdingang van PAAL5 en hebben tevens een andere gezamenlijke toegangsdeur. Op de bovenverdieping is een eigen toiletvoorziening aanwezig en de ruimtes zijn voorzien van een klimaatbeheersingssysteem en elektronische toegangscontrole. Uiteraard beschikken alle kantoren ook over de vaste internetaansluitingen en WiFi. Een ander groot voordeel is dat bij het pand een ruime parkeervoorziening aanwezig is. “Bovendien merken we allemaal dat een bedrijfsverzamelgebouw een mooie impuls geeft aan de onderlinge samenwerking en versterking van het eigen netwerk.”

Verbinding en vrijheid
Rieneke van Twillert van coachings- en trainingsbureau Proteus kan het volmondig beamen. “Als ZZP’er ben je veel alleen en nu ervaar je toch dat je een soort van collega’s hebt. Samen lunchen, verjaardagen worden gevierd en soms is er een happy hour met een gezellige borrel. Het mooie is dat je ook qua werk de verbinding zoekt, maar dat je gewoon je vrijheid behoudt”, aldus de trouwe huurder die bij PAAL5 wel het gevoel ontdekte dat ze in Zwolle niet vond. “En los van het gevoel is het natuurlijk een pand met een mooie uitstraling en een professionele werkomgeving. Kortom, ik kan het iedereen aanbevelen.”

Loods in de ‘aanbieding’
Rosman grijpt nog graag de gelegenheid om aan te geven dat PAAL5 per 1 oktober ook een loods in de ‘aanbieding’ heeft. Als gevolg van een interne verschuiving kan een nieuwe invulling worden gegeven aan deze ruimte van 280 vierkante meter. De loods is voorzien van twee roldeuren waardoor het mogelijk is om materiaal naar binnen te rijden. Uitstekend geschikt dus voor stalling en opslag, eventueel in combinatie met een webshop.

De huurprijzen van de kantoorruimtes op de bovenverdieping van PAAL5 beginnen bij € 360,- per maand exclusief BTW. Voor de loods wordt een maatwerkprijs gemaakt. Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak voor bezichtiging kun je contact opnemen met Arjen de Ruijter, 06 1103 1396. Meer informatie over PAAL5 is te vinden op www.paal5.nl.

Foto: StudioVHF

Delen:

Deel dit artikel!