Beekman Elektro uit Raalte houdt Open Huis

Erik Beekman van Beekman Elektro uit Raalte en zijn collega’s zijn er klaar voor. De laatste puntjes worden de komende dagen op de i gezet voor het Open Huis van aanstaande zaterdag 25 november. Dan wordt het nieuwe bedrijfspand geopend voor publiek. De deuren zijn geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Tijdens het Open Dag kunnen bezoekers het nieuwe pand bewonderen en de technieken zien die in het pand zitten.

Beekman Elektro verhuisde deze zomer naar het nieuwe pand aan de Zegge VII – op de hoek van de Heesweg en de Ampèrestraat. Met het nieuwe pand is Beekman klaar voor de toekomstige groei en innovatie. En door de groei is Beekman op zoek naar nieuwe medewerkers. “Dus heb je interesse in een leuke baan in de techniek? Kom dan ook vooral kijken tijdens de Open Dag. Dan zie je wat voor mooi werk wij maken. Spreek onze medewerkers en kom er achter wat voor een geweldig team wij hebben”, vertelt Erik Beekman enthousiast.

Beekman nodigt ook graag alle oud medewerkers van de afgelopen 51 jaar uit om deze dag aan te komen en elkaar misschien weer eens te spreken. “We hebben ook veel foto’s uit de oude doos gehaald, dus wie weet sta jij er ook nog op?” Beekman Elektro is te vinden aan de Heesweg 46 in Raalte.

Delen:

Deel dit artikel!