Bij Lampe: veel meer dan een uitgaansgelegenheid

De flexibele feestmakers pakken ook allerlei cateringklussen op

Bij Lampe. Wie heeft er niet rondgelopen? Of je er nu het eerste drankje hebt genuttigd, de eerste stapjes op het liefdespad hebt gezet of er op latere leeftijd hebt rondgelopen tijdens een bruiloft of feest van het werk. 

Iedere Sallander heeft wel een herinnering aan Bij Lampe of z’n voorganger De Leeren Lampe. Je weet dus dat het een prima feestlocatie is. Maar… er gebeurt zoveel meer achter de muren van het roemruchte pand aan het Overijssels kanaal. Wat te denken
van al die cateringactiviteiten?

Want, als je over zo’n grote keuken en magazijn met eigen horeca-artikelen beschikt, is het natuurlijk jammer om het alleen voor feesten en partijen binnen ‘Lampe’ te gebruiken! Dat is althans de heldere filosofie van uitbater Timo Roescher die daarom ook in het management een duidelijke splitsing heeft aangebracht. Zelf heeft hij de algehele leiding in handen, is hij het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en neemt hij de catering en publieksevenementen onder zijn hoede. Collega Owen Kogelman is aangesteld als manager om de overige feesten en partijen voor zowel het bedrijfsleven als de
particulier in goede banen te leiden.
Bij Lampe kent meerdere zalen. De ene met een intieme setting, terwijl je in de andere juist veel mensen kunt ontvangen. Ook de thema’s lopen uiteen. Van Irish pub tot feestfabriek en van theater tot skihut. Deze flexibele insteek komt aardig overeen met de wijze waarop de catering wordt aangevlogen. “Als je beseft dat we hier feesten tot 2.200 bezoekers kunnen organiseren, weet je dat je ons niet zo gauw gek krijgt”, stelt Timo lachend. “Je kunt alle kanten op. Of het nu gaat om een weiland of een bedrijfspand, we kunnen één onderdeel maar ook het complete feest voor onze rekening nemen. Dus, zowel de entourage als het eten. Het laatste kan in buffetvorm, een shared of walking diner, een combinatie met live cooking en/of foodtrucks, maar ook chique uitgeserveerd.”

Uit de winterslaap

Als we elkaar spreken, loopt de maand januari op z’n eind. De dagen worden al weer wat langer en het bedrijfsleven ontwaakt uit de winterslaap. Kortom, het is tijd om plannen te maken voor gezellige activiteiten op of rond de bedrijfsvloer, op een andere locatie of in één van de sfeervolle zalen van Bij Lampe. Denk aan jubilea, het afscheid van een trouwe werknemer die met pensioen gaat, de bouwvakborrel, het bedrijfsfeest en ja, het is al bijna weer december, de kerstborrel. “Los van alle mogelijke locaties hebben we ook nog een mooie samenwerking met twee bijzondere plekken in de regio: vliegveld (E-Deck) Teuge en landgoed Den Alerdinck. Dus, wil je echt iets dat niet standaard is, laat het ons tijdig weten en we denken graag mee over ambiance en invulling.”

Je leest het: als we Bij Lampe op z’n Nederlands in een hokje willen drukken, dan past het stempeltje feestmakers momenteel het best. Of nog beter: creatieve en flexibele feestmakers! “Niet voor niets zijn we voor veel ondernemers uit de regio al jarenlang partner voor allerhande feesten en partijen. En daar zijn we hartstikke trots op!”

 

Bij Lampe   |   Almelosestraat 2   |   Raalte   |   0572 355 855   |   info@bijlampe.nl |   www.bijlampe.nl

Delen:

Deel dit artikel!