Centrale plek voor Hollewand Evenementenverhuur op Zegge VII

Een luchtkussen, mobiele lasergame arena, rodeostier of andere attractie. Bij Hollewand ben je aan het juiste adres. Begin 2023 verhuist het bedrijf van Heino naar de Zegge VII in Raalte. Daar gaan eigenaren Tom van Vilsteren en Monique Voorhorst een nieuw pand op een kavel van 1.553 m2 aan de Heesweg betrekken voor hun groeiende bedrijf. Zij vertellen over deze nieuwe locatie.  

Tom: “Nu is ons bedrijf gevestigd in Heino; daar is ons kantoor en de opslagruimte. Begin dit jaar hebben we een bedrijf uit Holten overgenomen. Om alle extra spellen en luchtkussens kwijt te kunnen, huren we een pand erbij in Raalte. Minimaal één keer per week gaan we dus van Heino naar Raalte om spullen te brengen of te halen. Dat is niet handig. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe ruimte. Dit hebben we gevonden op de Zegge VII.”

Een centrale locatie
Het bedrijf dat Tom en Monique hebben overgenomen, heeft veel klanten in Twente. Monique: “Door ons in Raalte te vestigen zitten we straks dus centraler voor onze klanten. Dat is handig wanneer klanten een attractie of spel willen ophalen, maar ook als wij een product gaan bezorgen, opbouwen en begeleiden. Daarnaast wonen we zelf ook in Raalte, dus ook dat komt goed uit.”

Verhuizen voordat het evenementenseizoen start
Tom: “Het hele proces is snel gegaan. Binnen een half jaar nadat we het eerste gesprek voerden met de gemeente over bouwgrond, is het bouwplan uitgewerkt en de vergunning al verleend. In december van dit jaar start de bouw van het pand. Met de aannemer is afgesproken dat hij het in maart 2023 af heeft, zodat wij kunnen verhuizen zodra ons evenementenseizoen begint in april.”

Wethouder Alexander Kreule reageert op de komst van Hollewand naar de Zegge VII: “Het is mooi om te zien dat een bedrijf als Hollewand Evenementenverhuur de keuze maakt voor de Zegge VII. We denken graag mee in de ontwikkeling van een bedrijf en zijn blij dat we hen de ruimte kunnen bieden om een sprong te maken.”

Delen:

Deel dit artikel!