Collega met niet aangeboren hersenletsel inspireert DigiWerkt tot inzamelactie

DigiWerkt heeft een actie op touw gezet voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Het Deventer bedrijf heeft zich laten inspireren door collega Timo van de Kamp, die drie jaar geleden een ernstig ongeluk kreeg waar hij blijvend hersenletsel aan overhield.

Timo werd geschept door een auto. Hij lag een aantal dagen in coma en het zag er destijds zeer ernstig uit. Collega Anja Jansen fietste bij toeval langs het ongeluk, niet wetende dat het Timo was die daar op de grond lag. Het maakte allemaal veel indruk.

Wens voor een ander

DigiWerkt bedacht een Valentijnsactie, waarbij iemand een wens voor een ander mocht insturen. Anja wilde graag een keer met Timo naar ‘hun’ club Go Ahead Eagles.

Mooie avond bij Go Ahead Eagles

Het verzoek voor speciale businesskaarten werd op een geweldige manier ingevuld door de Deventer voetbalclub. Met als vervolg dat op 29 september Timo en Anja op de tribune konden plaatsnemen bij Go Ahead Eagles. Maar Anja wilde eigenlijk nog meer. Geld inzamelen voor de Hersenstichting, zodat er geld beschikbaar komt voor onderzoek naar niet aangeboren hersenletsel.

Doneer aan de Hersenstichting

Om haar geweldige initiatief te ondersteunen heeft DigiWerkt een actie opgezet. Helpt u ons mee om aan ons streefbedrag te komen? Doe het voor Timo en al die andere mensen met hersenletsel. Doneren kan via de site van de Hersenstichting: http://bit.ly/InzamelactieHersenstichting.

Delen:

Deel dit artikel!