De reddingsboei voor social media marketing

Judith Elissen kiest met Virtual Support 100% voor het ondernemerschap

Iedere ondernemer in Salland heeft wel eens zo’n helder moment. Dat je weet dat de tijd is aangebroken om het onvermijdelijke onder ogen te zien. Dat je beseft dat de mogelijkheden om je via social mediakanalen te profileren skyhigh zijn. Tegelijk zakt je de moed in de schoenen omdat je geen idee hebt hoe en waar je moet beginnen. Maar wanhoop niet, de redding is nabij. Judith Elissen werpt je graag de reddingsboei toe.

En dat doet ze tegenwoordig fulltime! In de tweeëneenhalf jaar van Judith Elissen Virtual Support is de klantenkring zodanig uitgebreid– met zowel vaste opdrachtgevers als incidentele klussen – dat ze met een gerust gevoel de stap naar 100% ondernemerschap durfde te zetten. “En dat voelt goed!”, benadrukt ze enthousiast.

Judith richt zich vooral op zp’ers en mkb’ers die in ontwikkeling zijn en gebrek hebben aan tijd, inspiratie of kennis van social media marketing. “Het creatieve proces, dat vind ik het leukst aan mijn werk. Vormgeven en spelen met taal. Een blik kunnen werpen in al die verschillende bedrijven. Echt heel inspirerend en leerzaam. Als dat in een vloeiende combinatie bij elkaar komt én er mooie doelen worden bereikt… Ja, daar geniet ik van!”

Ontzorgen en structuur

Het is misschien niet netjes om bij een dame over leeftijd te beginnen, maar we stippen het toch even aan. Is ze met haar 44 lentes niet al te oud om in deze flitsende, nieuwe wereld het voortouw te nemen? “Nee hoor”, zegt ze lachend. “Leeftijd zegt niets. Het gaat er om of je er voor open staat en leergierig bent. Ik pluk juist de vruchten van het feit dat ik de digitale ontwikkeling heb meegemaakt. Remember Hyves? En vergeet niet dat LinkedIn al in 2002 is opgericht en Facebook in 2004.”

Bovendien voegt de Raaltese nog twee belangrijke ingrediënten toe aan de succesformule van Judith Elissen Virtual Support. Namelijk een flinke portie levens- en werkervaring. Hierdoor kan ze zich goed verplaatsen in het DNA van de ondernemingen die ze helpt. “Ik onderscheid me door mijn flexibele en persoonlijke aanpak. Ik verdiep me eerst goed in de ondernemer en het bedrijf. Wie ben je, waar sta je nu, waar wil je naartoe en hoe kan ik daarbij helpen?”

Daar rolt dan een plan van aanpak uit. Daarmee gaat ze aan de slag. Tussendoor kan de klant naar wens op- en afschalen in het aantal posts of platformen. En een tekst redigeren of presentatie, flyer of nieuwsbrief opmaken, doet ze ook met veel plezier. “Ik vind het belangrijk dat ondernemers zich op een prettige manier ontzorgd voelen. Dat ze meer structuur krijgen en mooie doelen kunnen bereiken. Daar werk ik graag aan mee.”

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom biedt Judith Elissen Virtual Support handige abonnementsvormen aan. Vanaf één post per week op een social media platform (LinkedIn, Instagram of Facebook). “Uiteraard heel flexibel. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.”

Judith Elissen Virtual Support
Raalte
06 1569 4615
info@judithelissen.nl
www.judithelissen.nl

Delen:

Deel dit artikel!