De ultieme bedrijfsbus én kleine reparaties terwijl je wacht

Autobedrijf Lindeboom Heino biedt veel meer dan het Ford-dealerschap

Heb je een bedrijf met vakmensen die zich dagelijks met een busje van klant A naar klant B verplaatsen, dan moet je ze maar eens vragen naar hun grootste ergernis. Ongetwijfeld krijg je iets te horen in de trant dat ze bij een klein mankement niet gauw genoeg worden geholpen. Want, een vakman met hart voor zijn ambacht wil graag snel weer de weg op. Dan is het goed om bij de aanschaf van de volgende bedrijfsbus(sen) eens met Autobedrijf Lindeboom Heino in gesprek te gaan.

Eigenaar Herman Lindeboom kent de verhalen. Sallandse vakmensen die voor een kleine reparatie soms een aardig stukkie moeten omrijden omdat het leasecontract vereist dat je je voor het onderhoud bijvoorbeeld bij een garage in Apeldoorn moet melden. “Onze filosofie is dat je bij kleine reparaties meteen moet worden geholpen. Lampje kapot of lekke band? Rij de bus maar naar binnen en we verhelpen het direct. Voor grotere reparaties maken we snel een afspraak en voor schadeherstel kunnen we terugvallen op ons andere bedrijf Lindeboom Schadeherstel.”

Zo’n extra reis is dus te voorkomen als je rechtstreeks in zee gaat met Autobedrijf Lindeboom Heino. Een familiebedrijf dat
vanaf de oprichting – meer dan vijftig jaar geleden – trouw is aan het merk Ford. “We zijn er voor kleine en grote ondernemers. Bij een grotere levering kunnen we terugvallen op onze nauwe samenwerking met regionale hoofddealer Wensink.”

Dat partnerschap is belangrijk, want Autobedrijf Lindeboom Heino heeft zelf geen nieuwe bedrijfsbussen op voorraad. “Is er interesse in een proefrit, dan regelen we via onze hoofddealer dat bij ons één of meerdere bus(sen) klaar staan. Maar, in principe gaan wij altijd eerst het gesprek aan. Het is namelijk heel belangrijk om samen te ontdekken wat jouw ultieme bedrijfsbus is. Ford heeft legio modellen, maar de vraag is waarvoor je het gaat gebruiken. Wat vervoer je? Komt er een aanhangwagen achter? Dat soort vragen. Kortom, een bus toegesneden op de specifieke bedrijfssituatie!” Kies je voor Ford, dan kies je voor goed en betrouwbaar. Dat is natuurlijk de mening van Herman Lindeboom, maar het bewijs wordt ook geleverd door de jarenlange trouw van het overgrote deel van zijn klanten. “En Ford heeft qua nieuwe modellen behoorlijk aan de weg getimmerd. Niet voor niets zien we de laatste jaren een duidelijke stijging in de verkoop van bedrijfsbussen.”

Een warme band van bijna twintig jaar

Autobedrijf Lindeboom Heino is zelf al 54 jaar actief. Dan is het niet gek dat er met Installatietechniek Raalte sprake is van een warme band van bijna twintig jaar.

Ook na de overname door VDK Installatiegroep is voormalig eigenaar Roy Schulten de spreekbuis om de tevredenheid over de samenwerking te ventileren. Tijdens de overnamegesprekken heeft hij zich zelfs hard gemaakt voor het voortzetten van de band met Lindeboom. “Waarom veranderen? Ze werken zeer klantgericht en ontzorgen ons echt volledig. De sterke punten? 24 uurs service, altijd in ons belang denken dat de productie de volgende dag weer moet doorgaan en een flexibele planning.”

Autobedrijf Lindeboom Heino
0572 391 777
Zwolseweg 2
8141 EZ Heino
info@lindeboom-heino.nl
www.lindeboom-heino.nl

Delen:

Deel dit artikel!