De zakelijke markt ontdekt de voordelen van de spanplafonds van Dreamplafonds

“Ik blijf Dreamplafonds zeker aanraden bij mijn klanten”

Van een spanplafond in een simpele, recht toe recht aan woonkamer met wat hanglampjes tot aan spanplafonds met verschillende kleuren en printjes, geïntegreerde verlichting en een fantastische akoestiek. De evolutie van het spanplafond is enorm en dus ziet Dreamplafonds de interesse vanuit de zakelijke markt behoorlijk toenemen. Bernard Blom: “Het is heel bijzonder om te zien welke mooie opdrachten we de laatste jaren hebben mogen doen.”

Hardop uitspreken doen ze het liever niet, maar de enthousiaste verhalen maken veel duidelijk: team Dreamplafonds is hartstikke trots op de projecten die ze hebben mogen uitvoeren. Het spanplafond met unieke print en bijpassend verlichtingsplan voor de Bagatelle bijvoorbeeld. Het eindresultaat creëerde precies de beleving waar het restaurant naar zocht: modern, luxe en exclusief. Bernard: “De horeca weet ons de laatste tijd goed te vinden. Het Bosrestaurant Joppe bijvoorbeeld, maar ook Hotel Talens uit Coevorden. Waarom ze kiezen voor spanplafonds? Omdat er qua licht, kleur en printjes zoveel mogelijk is, maar ook vanwege de goede akoestiek. Daarnaast is het plafond heel duurzaam én onderhoudsvrij. Wij komen weleens bij klanten die dertig jaar geleden een plafond hebben laten plaatsen, maar dat ziet er nog altijd fantastisch uit.” 

Aan adverteren doet Bernard liever niet. Hij gelooft heilig in de kracht van mond-tot-mondreclame. “Als wij mooi werk leveren en onze afspraken nakomen, dan vertellen mensen elkaar wel hoe goed het is. Dat werkt beter dan dat ik dat zelf constant ga vertellen”, zo vindt hij. Vandaar dat we het woord graag geven aan Walter Hobert, eigenaar van Hobert Bouwsupport. Hij heeft zowel privé als zakelijk goede ervaringen met Dreamplafonds. “Een aantal jaar geleden hebben de jongens van Dreamplafonds bij ons thuis een spanplafond gemonteerd. De akoestiek in onze woonkamer was daarvoor de belangrijkste reden. Nadat wij een harde vloer hadden gelegd, klonk het geluid namelijk ontzettend hol. Dreamplafonds dacht met ons mee en gaf ons geweldig advies. Sinds het plafond erin zit, is het geluid top! Een paar jaar later hebben ze ook het toilet en de badkamer gedaan. Door deze goede ervaringen, verwijs ik inmiddels mijn eigen klanten ook graag door naar Dreamplafonds. Met mijn bedrijf begeleid ik namelijk mensen tijdens het bouwen of verbouwen van hun huis. Als de afwerking van het plafond ter sprake komt, zeg ik vaak: waarom kies je niet voor een spanplafond? Veel mensen hebben daar nog een achterhaald beeld bij. Zij denken aan een lelijk, glimmend, plastic plafond. Zodra ze bij mij thuis zijn komen kijken, zijn ze vaak helemaal om. Het ziet er namelijk hartstikke strak uit, maar er zijn ook zoveel mogelijkheden qua verlichting, kleur en sfeer. Daarnaast is het ook nog ontzettend duurzaam en onderhoudsvrij. Dus ja, ik zou de spanplafonds van Dreamplafonds zéker aanraden. En dat blijf ik bij mijn klanten dan ook doen.”

Bij die woorden sluit Steve Poppe, eigenaar van Hotel Restaurant De Zwaan, zich graag aan. Dreamplafonds monteerde een paar jaar geleden namelijk spanplafonds in een aantal hotelkamers. Dat beviel zo goed dat ze in het najaar opnieuw meerdere kamers van spanplafonds gaan voorzien. “Een aantal van onze hotelkamers moesten worden gerenoveerd en dus was de vraag: hoe gaan we dit aanpakken? Gaan we het hele plafond eruit halen en opnieuw plaatsen? Of kiezen we toch voor een andere oplossing? Via via hoorden we steeds vaker over spanplafonds. Dit zou dé nieuwe manier voor plafonds zijn.”

Luxe uitstraling

“Mijn vader kende Bernard via een businessclub en zo is dat balletje eigenlijk gaan rollen. Bernard kwam bij ons langs en hij legde ons alles uit. Hij nam ons mee in het proces en de voordelen. Wat ons daarin aantrok? Vooral het duurzame karakter en de economische voordelen van spanplafonds. Daarnaast waren we heel erg tevreden over het plan dat Bernard presenteerde. Daarom hakten we de knoop door: we gingen voor spanplafonds. Van die beslissing hebben we allesbehalve spijt gekregen. Als we er nu op terugkijken, dan sprongen vooral de persoonlijke betrokkenheid én het vakmanschap van Bernard en zijn team er bovenuit. Ze dachten actief mee over het project en voorzagen ons van goed advies, maar ze hebben er ook voor gezorgd dat alles super voor elkaar kwam en dat het er nu allemaal bijzonder professioneel uitziet. Doordat ze ook de verlichting in de spanplafonds hebben verwerkt, hebben de kamers echt een hele mooie, luxe uitstraling gekregen. Dus ja: we zijn erg tevreden over het resultaat van de eerste kamers. Wij zijn heel blij dat Dreamplafonds dit najaar weer een aantal kamers voor ons gaat doen.”

 

Dreamplafonds  |  ‘t Zeegsveld 3C  |  Heino  |   0572-394599  |   info@dreamplafonds.nl  |  www.dreamplafonds.nl 

Delen:

Deel dit artikel!