Dennis Offenberg neemt Auto Freek Heino over

Nieuw in Heino: Offenberg Autotechniek

Na ruim 20 jaar komt er een eind aan Auto Freek Heino. Vanaf 1 oktober neemt Dennis Offenberg het autobedrijf van Freek Neppelenbroek over. Offenberg zet de werkzaamheden voort onder de naam Offenberg Autotechniek. En Freek gaat zich meer bezig houden met zijn andere bedrijf Dartsrental: het verhuren van dartbanen.

Dennis Offenberg is een geen onbekende in de autowereld. Op diverse locaties in Salland heeft hij veel ervaring opgedaan en toen zich de kans voordeed om Auto Freek Heino over te nemen, hoefde hij niet lang na te denken.

Wie al met Offenberg te maken heeft gehad, weet dat hij een deskundige monteur is. Ook in zijn nieuwe rol is hij straks nog steeds het meest in de werkplaats te vinden. Dat is zijn passie en daar ligt zijn kracht. “Gelukkig blijft Jelle Groen uit Wijhe, het vertrouwde gezicht van Auto Freek Heino, bij mij in dienst. Dat geeft mij de gelegenheid om me ook met verkoop bezig te houden.”

De Lemelervelder (maar Heinoër van geboorte) heeft straks een volledige werkplaats met maar liefst vijf bruggen tot zijn beschikking waar hij alle reparaties en controles (zoals APK, airco en versnellingsbak) kan uitvoeren. “Ook zijn we een universele garage. Alle merken zijn dus welkom”, aldus Offenberg die  zich eerst wil focussen op een goede start van Offenberg Autotechniek. Of zoals hij het zelf omschrijft: een jonge onderneming met pit en enthousiasme. “Maar ik geloof heilig in de groeimogelijkheden op deze locatie.

Afscheid
Freek bedankt alle klanten voor de mooie jaren en het vertrouwen. Zaterdag 28 september vanaf 10.00 uur is er voor iedereen gelegenheid om nog even handen te schudden en een laatste kop koffie of een drankje te drinken. Auto Freek Heino is te vinden aan ’t Zeegsveld 1a in Heino.

Delen:

Deel dit artikel!