Deventer Scoort genomineerd voor Cedris Waarderingsprijs

Social community Deventer Scoort is genomineerd voor de 1e Cedris Waarderingsprijs. Maandag 5 februari a.s. tijdens de Cedris lezing in Den Haag zal tussen vier genomineerden de winnaar bekend worden gemaakt.

Cedris is de landelijke vereniging voor sociale werkgelegenheid en re-integratie. Uit 51 aanmeldingen, zijn vier genomineerden geselecteerd. Dit zijn initiatieven die zich inzetten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De vakjury bestaat uit Job Cohen (Cedris), Han Noten (Start Foundation), Mariette Hamer (SER), Aart van der Gaag (100.000 banen) en Semih Eski (CNV Jongeren).

Aan het werk Ondernemers kunnen een belangrijke rol hebben in het vinden van werk voor werkzoekenden. In Deventer Scoort werken ondernemers, (werk)coaches en werkzoekenden samen in teams om zoveel mogelijk mensen aan het werk te helpen. Door middel van een competitie worden de Deventer ondernemers gestimuleerd om hun expertise en netwerk in te zetten als kruiwagen voor het vinden van werk voor mensen met een afstand tot werk. Daarnaast is er veel ruimte om gezamenlijk MVO-initiatieven te starten en met elkaar te delen. Ploegenpresentatie nieuwe “Ronde van Deventer Scoort” De grootste banenkoers van het jaar, Deventer Scoort, staat op het punt om weer te beginnen. Op 14 februari worden alle deelnemende ploegen aan de 4e ronde van Deventer Scoort gepresenteerd aan het publiek door profwielrenner Gert Jakobs.

Gert Jakobs zet elke ploeg op het podium in de schijnwerpers en zorgt met zijn energieke inbreng voor inspiratie voor het leveren van hun teamprestaties tijdens de “Ronde 18/19 van Deventer Scoort”. Tijdens de tweede etappe van het programma geeft voormalig topsporter Dennis Sepp een interactieve coachingsessie met tips om de kans te vergroten naar een goede finish.

De nieuwe banenkoers van Deventer Scoort start op 14 februari 2018 om 11.00 uur. Alle sociale ondernemers en wielerfanaten zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Aanmelden: info@deventerscoort.nl

Delen:

Deel dit artikel!