Dijkman Energy Systems Ondernemer van het Jaar in Heino

Het was een nek aan nek race donderdag tijdens de verkiezing Ondernemer van het jaar. Na een spannende finale mag Dijkman Energy Systems zich een jaar lang Ondernemer van het Jaar in Heino noemen. De zonnepanelen specialist kreeg 58 stemmen. Op de tweede plaats eindigde Restaurant Jan Steen/Het Buitenhuys met 55 stemmen en derde werd De Smulbaai met 50 stemmen.

Net als vorig jaar vond de stemming live plaats. De aanwezige ondernemers en medewerkers van de genomineerden konden via de mobiele telefoon hun stem uitbrengen. Voordat de stemming plaats vond, kregen de ondernemers de kans om via een filmpje en met enkele woorden uit te leggen waarom zij Ondernemer van het Jaar moesten worden. In een spannend slot ging voor Dijkman Energy Systems de zon schijnen en werd het bedrijf tot winnaar bekroond.

Dijkman maakte de afgelopen jaren een flinke groei door. Ongeveer 10 jaar geleden begon Dennis Dijkman samen met Marijke Dijk op een zolderkamertje. Inmiddels telt het bedrijf 30 medewerkers. Afgelopen juni verhuisde het bedrijf naar een mooi pand aan de L.J. Costerstraat 37 in Heino. Naast zonnepanelen levert Dijkman ook zonneboilers en helpt het klanten met subsidie- en btw vraagstukken. De organisatie van het Rabobank Ondernemersuurtje kon tevreden zijn; een zeer mooie opkomst, een spannende finale en een blije winnaar.

Delen:

Deel dit artikel!