Dijkman Zonne-energie: nieuwe naam voor vertrouwde kwaliteit

Dijkman Energy Systems uit Heino heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat het een prominente rol wil spelen als het gaat om het leveren en plaatsen van zonnepanelen. Die gezonde ambitie zagen we de laatste jaren terug in een aantal strategische overnames en snelle groei. “Maar”, constateerde eigenaar Dennis Dijkman eind 2020, “met al die verschillende bedrijfsnamen werd het er niet overzichtelijker op.”

Dat was voor hem reden om met ingang van het nieuwe jaar te kiezen voor een nieuwe bedrijfsnaam: Dijkman Zonne-energie. Onder deze naam blijft het bedrijf actief in de particuliere markt.

Met de naamswijziging, die uiteraard gepaard gaat met een nieuw logo en nieuwe huisstijl, zet Dijkman Zonne-energie de volgende stap in de groei van de onderneming. “We willen van een regionale speler uitgroeien naar dé specialist in duurzame energie”, aldus de eigenaar.

Zorgeloze ervaring

Die laatste stap wordt gezet door de kernwaarden kwaliteit, service en betrouwbaarheid naar een nog hoger niveau te tillen. Oftewel: verduurzamen moet een prettige, zorgeloze ervaring zijn. “Onze Zorgeloos garantie is ook echt zorgeloos. We willen onze klanten voorzien van het beste advies en producten van topkwaliteit. Alleen daarom kunnen wij twintig jaar garantie geven. Niet alleen op de panelen, maar ook op de arbeidsuren en zelfs op het rendement”, benadrukt Dijkman die graag verwijst naar de slogan waarmee het bedrijf zich sinds de start van 2021 op de kaart zet: Zorgeloos profiteren van de zon!

Archieffoto: Eigenaar Dennis Dijkman in het magazijn van Dijkman Zonne-energie

Delen:

Deel dit artikel!