Disselhorst Metaal breidt voor de tweede keer uit op De Zegge VII

Disselhorst Metaal heeft opnieuw grond gekocht op bedrijventerrein De Zegge VII in Raalte. Met de aankoop van het perceel van ongeveer drieduizend vierkante meter kan het bedrijf (voorlopig) invulling geven aan de sterke uitbreidingswens.

Het pand van de specialist in plaatwerk bevindt zich direct naast het nieuwe industrieterrein. In 2015 besloot Disselhorst Metaal uit te breiden met een perceel op De Zegge VII, maar met de jaarlijkse groei van zo’n tien procent is meer ruimte nodig.

Guido Slump is blij met de aankoop van het perceel van drieduizend vierkante meter, maar beseft tegelijkertijd dat hij over een aantal jaar opnieuw voor z’n beslissing komt te staan. “Zeven jaar geleden hadden we vijftig medewerkers in dienst. Tegenwoordig zijn dit er negentig. Als deze groei zich doorzet, komen we over een aantal jaar weer klem te zitten”, aldus de directeur die 2019 wil gebruiken om te kijken hoe de huidige en nieuw te bouwen ruimte zo efficiënt mogelijk kan worden ingedeeld. Naar verwachting start de bouw in de loop van 2020.

Op de foto: Noor Slump-van Duinen, Guido Slump en Wethouder Wout Wagenmans (dezegge7.nl)

Delen:

Deel dit artikel!