Droomhuis gevonden?

Je ziet jezelf al zitten, je dag start met een kop koffie op je comfortabele bank. Voordat je naar je eerste afspraak gaat check je nog even je e-mail op je telefoon. Je nipt van je dampende koffie als er een streepje zonlicht op je gezicht valt. Je kijkt op en geniet van het onbetaalbare uitzicht uit het raam. Thuis. Nou ja, bijna dan. Je bent zzp’er en hoeft alleen die hypotheek nog maar te fixen. En een goed bod doen. Waar begin je met je volgende stap op de woningmarkt? Wij helpen je graag op weg. 

Hypotheek voor zzp’er en ondernemer

Als zzp’er of ondernemer kun je terecht bij de Rabobank voor een hypotheek zowel met als zonder NHG. Zelfs als je pas een jaar bezig bent. “’Startende ondernemer en een hypotheek nodig, dat is geen goede combinatie,’ hoor ik vaak” vertelt financieel adviseur Janiene de Ruiter. “Samen kijken we naar jouw gegevens en bepalen we wat je maximaal kunt lenen voor jouw droomhuis. Zodat je financiering aansluit op jouw situatie.” 

Een hypotheek die aansluit bij jouw situatie

Heb je geen vast inkomen of wijzigt jouw inkomen per maand, dan wil je een hypotheek die past bij jouw situatie. “Bij de Rabobank kun je kiezen uit een hypotheek met Plusvoorwaarden of Basisvoorwaarden. Welke vorm bij jou past, hangt af van de mogelijkheden en mate van flexibiliteit die je belangrijk vindt. Wij helpen je graag bij het maken van je keuze,” vertelt Financieel Adviseur Peter Blom. “Het is belangrijk dat je keuze nu en in de toekomst bij jou en je situatie past.” 

Je gemiddelde constante inkomen

Financieel adviseur Sevgi legt uit: “Samen kijken we naar je gemiddelde constante inkomen voor de periode van een jaar. Dit inkomen gebruiken we als basis voor het berekenen van je maximale hypotheek. Belangrijk is dat het bij jouw situatie past. Een hypotheek heb je niet voor even, maar sluit je af voor een lange termijn.”

Goed voorbereid met de beste online oriëntatie

De website flexibelwerkenenwonen.nl helpt je als zzp’er of flexwerker om je hypotheek-aanvraag goed voor te bereiden. Start je goede voorbereiding bij de Rabobank in het online Rabobank Hypotheekdossier. Zo weet je snel waar je aan toe bent en wat jouw mogelijkheden zijn.

De adviseurs uit jouw regio staan voor je klaar
Deventer: Sevgi Akbulut  –  (06) 22 72 41 19
Deventer: Peter Blom  –  (06) 13 67 33 25
Raalte en Olst-Wijhe: Janiene de Ruiter  –  (06) 23 46 25 80
www.rabobank.nl/salland

Kader
Het onafhankelijk onderzoeksbureau van digital experience benchmarking WUA riep het Rabobank Hypotheekdossier uit tot de beste online oriëntatie op een hypotheek (oktober, 2018).

Ontdek zelf de pluspunten van de Rabobank Hypotheek:
• Rabobank biedt maatwerk speciaal voor ondernemers.
• Combinatiegesprekken met de accountmanager en financieel adviseur.
• In privé financieren van bedrijfs- en agrarische woningen mogelijk.
• Ook zonder omgevingsvergunning kunnen we bij nieuwbouw een offerte uitbrengen.
• Financieren is al mogelijk bij één afgesloten boekjaar.
• Wij zorgen voor een snelle afwikkeling van de offerte.

Delen:

Deel dit artikel!