Een echte, persoonlijke benadering staat bij Alpina Nijverdal voorop

“We zijn een landelijke organisatie, maar wel eentje met regionale wortels”

Onbezorgd ondernemen? De vakspecialisten van Alpina Nijverdal bieden de helpende hand! Van bankzaken, hypotheken en makelaardij tot pensioen en verzekeringen. Directeur Martijn Boerrigter is trots op het kantoor aan de Godfried Bomansstraat, dat een ware metamorfose heeft ondergaan, maar tegelijkertijd vasthoudt aan hun eigen regionale DNA. 

Op een druilerige dinsdagmorgen in november arriveren we in het gloednieuwe Alpina kantoor. In 2020 fuseerden Ekelenkamp en Jij Hypotheken en gingen ze verder als Alpina Nijverdal. Daarna volgde ook nog een overname van Van Den Dikkenberg Bedrijfsadviseurs. “Inmiddels hebben we 26 medewerkers”, zo vertelt directeur Martijn Boerrigter trots. “Stuk voor stuk professionele dienstverleners die hun vak goed verstaan. Ze hebben allemaal hun eigen achtergrond en specialisme. De één is afkomstig uit de makelaardij, de ander uit de hypotheek- en verzekeringsbranche. Het concept van Alpina is een one stop shop, bij ons kun je dus alles krijgen op het gebied van financiële dienstverlening. Alles gewoon onder één dak dus! Dankzij de fusie hebben we toegang tot nog gespecialiseerdere kennis. Daarmee hebben we onze dienstverlening zeker kunnen optimaliseren. Dat is ook belangrijk, want we merken dat de maatschappij verandert, waardoor wij ook mee moeten meebewegen. De markt wordt steeds specialistischer, moeilijker. Dus wij moeten zorgen dat wij met deskundige, verdiepende adviezen klanten kunnen ontzorgen. Dankzij de fusie hebben we dat zeker kunnen bewerkstelligen, waardoor we onze klanten uit Salland, Twente en de Achterhoek perfect kunnen bedienen.” 

Ja, na de fusie en overname heeft Alpina een metamorfose ondergaan. Qua naam en uitstraling, maar ook het kantoor heeft een flinke opfrisbeurt gekregen. Zo is er een behoorlijke slag geslagen in modernisatie én digitalisatie. “We hebben overal digitale schermen geplaatst zodat klanten zoveel mogelijk kunnen meekijken. Dat werkt wel net zo makkelijk”, zo vertelt Martijn terwijl hij naar één van de schermen wijst. “Wat echter niet verandert, is de wijze waarop wij onze zakelijke relaties voorzien van advies. Ons team is hetzelfde gebleven, de mensen zijn hetzelfde en de dienstverlening zeker ook. Bij ons kun je dus altijd een deskundig, helder én onafhankelijk advies verwachten. Wat ons onderscheidt? Specialistische kennis van de zakelijke markt met een persoonlijke benadering. Ja, we zijn een landelijke organisatie, maar wel eentje met regionale wortels. Hierdoor kennen we onze klanten echt goed. We zijn oprecht betrokken en vinden daarom altijd een oplossing perfect passend bij jouw wensen. We kiezen er ook heel bewust voor om veel aanwezig te zijn op de werkvloer van onze klanten. Daar doen we ons werk het liefst. Zo zorgen we voor korte lijntjes, maar weten we ook precies hoe de situatie in elkaar steekt. We vinden het dus nog altijd heel belangrijk om serieus te investeren in onze relaties. Dat zie je ook terug, want met de meeste relaties werken we al heel lang samen. En nieuwe klanten? Je kunt zo bij ons binnenlopen. Ons kantoor is ingericht om mensen efficiënt, goed, vriendelijk én open te ontvangen.”

 

Alpina Nijverdal   |    Godfried Bomansstraat 9   |   Nijverdal   |   0548 616 071   |    info.nijverdal@alpina.nl     |   www.alpina.nl

Delen:

Deel dit artikel!