Een halve eeuw Boerhof wordt gevierd met een Open Dag

Boerhof bestaat 50 jaar. En dit wordt gevierd met een open dag op zaterdag 7 oktober van 10 tot 15.00 uur in het pand aan de Dorpsstraat in Heeten. Het familiebedrijf startte in 1973. De winkel van John  Boerhof was alleen open op vrijdag en zaterdag. Maar dat duurde niet lang. Het assortiment breidde zich uit van gordijnen en tapijt, naar ook meubels. Ook het klantenbestand groeide flink. Zeg gerust: van vier rollen tapijt naar een uitgebreid klantenbestand in heel Nederland.

Het bedrijf groeide letterlijk uit zijn voegen. Er volgde  een verhuizing van de Holterweg naar de Hademanstraat. De ene verbouwing volgde de andere op. En in 2000 verkast Boerhof zelfs naar de oude zuivelfabriek. Een plek waar medewerkers zich thuis voelen en waar klanten graag komen. Sterker nog: het is een markant punt in Heeten. Wie kent het niet? Van een lokale winkel is Boerhof gegroeid naar een landelijk, toonaangevend bedrijf.

Verleden – heden – toekomst
Nu zijn we 50 jaar verder. En dit jubileum viert Boerhof met een open dag voor jong en oud. Krantenknipsels, foto’s en advertenties van vroeger geven de bezoekers een kijkje in het verleden. Maar er wordt ook naar vandaag én de toekomst gekeken. Hoe? In het magazijn zijn er demonstraties en leg je als bezoeker zelf vloeren in mooie patronen. En een leverancier heeft een verrassing in petto met VR-brillen. Ook voor kinderen is er van alles te doen.

Boerhof een halve eeuw verder … dát is een feest waard! Boerhof is te vinden aan de Dorpsstraat 41 in Heeten.

Delen:

Deel dit artikel!