Een kantoor in hartje Raalte en de auto voor de deur, wie wil dat nu niet?

HanninkJorink Bedrijfsmakelaars heeft kantoorunits te huur in de Molenhof

Of je nu starter bent in de zakelijke markt, de zakelijke kinderschoenen én de zolderkamer bent ontgroeid of gewoon behoefte hebt aan een mooie kantoorlocatie. Het is zoeken naar een speld in de hooiberg als je in hartje Raalte wilt ondernemen. De werkplekken liggen hier namelijk bepaald niet voor het oprapen. Op dat soort momenten worden de pareltjes juist vaak beter zichtbaar. Zo ook in de Molenhof waar HanninkJorink Bedrijfsmakelaars op de eerste verdieping momenteel twee kantoorruimtes en één archiefkamer te huur heeft.

Natuurlijk is het goed om de units bij zoveel mogelijk ondernemers onder de aandacht te brengen, maar in deze periode van economische voorspoed lijkt het eerder de vraag wanneer ze worden verhuurd dan óf ze worden verhuurd. Martijn Holterman van HanninkJorink rijgt de voordelen van deze locatie namelijk gemakkelijk aan elkaar.

Ten eerste de ligging: bovenop het centrum van Raalte. Ten tweede de prijs: respectievelijk € 1.275,- (archiefkamer van 17 vierkante meter), € 2.275,- (13 vierkante meter) en € 4.095,- (23,4 vierkante meter) per jaar. Deze huurprijzen zijn inclusief servicekosten en all-in!

Ten derde: je hebt – misschien wel voor het eerst in jouw bestaan als eigen ondernemer – collega’s omdat je het pand deelt met meerdere ondernemers met wie je de gemeenschappelijke entree, sanitaire ruimte en keuken deelt. En ten vierde: voor slechts € 200,- per jaar heb je de beschikking over een plek voor de auto op het parkeerdek van de Dirk-supermarkt. Dus: letterlijk parkeren voor de deur!

De echte Raaltenaar en waarschijnlijk ook wel de Sallander weet dat de Molenhof al een lange geschiedenis kent. Daar is aan de buitenzijde echter helemaal niets van te zien. Sterker nog: na de renovatie van vorig jaar is het zelfs te plaatsen in de categorie modern. “En ook de binnenkant heeft enkele jaren geleden na de renovatie een representatieve uitstraling gekregen”, vertelt Martijn die ook heel enthousiast wordt van de ontwikkelingen in dit gedeelte van Raalte-Centrum. “We hebben hier recent ook commerciële ruimten verkocht en het pand tegenover deze kantoorplekken heeft aandacht gekregen. Het is een actieve hoek en een levendig stukje Varkensmarkt geworden.”

Fred van den Driessche van YourPress Media beaamt de lezing van HanninkJorink Bedrijfsmakelaars. Sinds januari 2018 is hij een meer dan tevreden huurder. “Ik werkte vanuit huis in een ruimte van 6 vierkante meter, maar wilde groeien en professionaliseren. Dan past het niet meer om klanten in de thuissituatie te ontvangen. Ik heb nu een mooi kantoor, een archiefplek en een parkeerplaats! En er is sprake van een leuk contact met de overige huurders. Zo is zelfs een app-groep gelanceerd om gemakkelijk te communiceren. Als er een pakketje is bezorgd of iemand de lichten heeft laten branden. We houden elkaar scherp.”


HanninkJorink Bedrijfsmakelaars
Herenstraat 1
8102 CN Raalte
085 – 020 1207
info@hanninkjorink.nl
www.hanninkjorink.nl

 

Delen:

Deel dit artikel!