Eerste Open Bedrijvendag Marslanden

De allereerste Open Bedrijvendag Marslanden vindt op 11 november plaats. Bedrijven op de Marslanden in Zwolle openen die dag hun deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in hun activiteiten. Of je nu kennis wilt maken, op zoek bent naar een stage of werk, of gewoon nieuwsgierig bent, iedereen is welkom.

Op het grootste bedrijventerrein in Overijssel biedt de Open Bedrijvendag Marslanden een uniek kijkje in de wereld van techniek, productie, innovatie en ambachten van de verschillende ondernemingen! De deelnemende bedrijven presenteren zich aan inwoners, scholieren, studenten, familie van werknemers en andere belangstellenden in Zwolle en de wijde regio. Zij laten de bezoekers kennismaken met prachtige innovaties en soms uitdagende productieprocessen. Op de website OBDMarslanden.nl staat een overzicht van de deelnemende bedrijven, tot nu toe. De wervingscampagne is nog volop bezig!

De Open Bedrijvendag Marslanden is een initiatief van de Ondernemersclub Marslanden ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de OCM. Zowel bedrijven die lid zijn van de OCM als niet-leden nemen deel aan de Open Bedrijvendag. Deze Open Bedrijvendag Marslanden wordt mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van de Techniek, de Vrienden van de Bouw, Hanzejaar Zwolle en gemeente Zwolle.

Delen:

Deel dit artikel!