ER IS WERK maakt de perfecte match door het zoeken van verdieping

“We bespreken niet alleen het cv, we willen vooral de méns leren kennen”

Op de huidige, krappe arbeidsmarkt is er vrijwel overal vraag naar personeel, maar momenteel zijn er simpelweg te weinig mensen om dit allemaal in te vullen. Hoe vis je als bedrijf dan tóch jouw perfecte, nieuwe werknemer uit deze kleine poel? Uitzendbureau ER IS WERK schiet te hulp!

“Onze werkwijze is voor ons natuurlijk heel normaal, maar we worden regelmatig met open mond aangestaard als wij ergens vertellen hoe wij precies te werk gaan”, Daniëlle Poppe, eigenaar van ER IS WERK, lacht breed als ze het over de werkwijze van ER IS WERK heeft. Aan alle kanten straalt ze uit ontzettend te genieten van haar werk. “Wij richten ons zowel op uitzenden als op werving en selectie, maar het unieke zit ‘m in onze aanpak. Hoe? Vooral door de begeleiding die wij bieden als iemand is aangenomen én de verdieping die wij zoeken. Natuurlijk bespreken wij de harde eisen van een vacature en de kennis en kunde op een cv, maar daar stoppen wij absoluut niet. Wij willen namelijk vooral de méns leren kennen en wij zijn altijd oprecht nieuwsgierig. Als bedrijven bij ons komen met een vacature, gaan we daarom ook bij hen langs. Wat doen jullie precies? Welke ambities hebben jullie? Wat zijn de huidige wensen en vereisten voor de vacature?

Maar we denken vooral ook mee voor de lange termijn, want waar moet iemand zich naar toe kunnen ontwikkelen? Daarnaast vinden we de bedrijfscultuur heel belangrijk, want een mismatch op dit gebied is toch wel de belangrijkste reden dat een dienstverband stukloopt. Onze werkwijze biedt daarin dus echt een toegevoegde waarde. Met alle informatie op zak kunnen wij immers op zoek naar een collega die er perfect tussen past én we kunnen zorgen dat een potentiële kandidaat een heel gedetailleerd beeld heeft van de eventuele werkplek. Dit stukje verwachtingsmanagement vinden wij heel belangrijk. Als je een kloppend beeld schetst van het werk én het team en iemand kiest daar bewust voor, dan is de kans dat diegene zich daar thuis voelt en wil blijven natuurlijk ook groter. En dat maakt ook de tijdsinvestering van bedrijven weer de moeite waard.”

Nauw betrokken

ER IS WERK besteedt bewust veel aandacht aan het voortraject, maar ook de begeleiding als iemand is aangenomen is een belangrijke pijler. “We weten heel precies waar het bedrijf én de werkzoekende naar zoekt. Vervolgens fi lteren we dit uit, zoeken we naar een match en zodra we enthousiast zijn over een kandidaat, stellen we deze voor. Maar daar stopt ER IS WERK zeker niet! Ook als iemand wordt aangenomen, blijven wij heel nauw betrokken. Zeker de eerste maanden zitten we er bewust heel kort op. Waarom? Omdat de meeste mensen die toch weer weggaan, dit in de eerste maanden doen. Wij checken daarom zeer regelmatig hoe het gaat en we voeren ook meerdere evaluatiegesprekken met medewerker en leidinggevende. We zien dat dit echt werkt, want ons slagingspercentage ligt momenteel op zo’n 85 tot 90 procent! Dat maakt ons natuurlijk trots! Wij vinden het heerlijk om bedrijven al dit werk uit handen te kunnen nemen, om ze te kunnen adviseren vanuit onze ervaring en kennis van de markt. En als we ze daarmee ook nog aan de perfecte medewerker kunnen helpen… Ja, daar genieten wij echt van.”

ER IS WERK
Koestraat 20
Raalte
0572 792 008
info@eriswerk.nl
www.eriswerk.nl

Delen:

Deel dit artikel!