Fabienne Broeze nieuwe hubmanager FutureTech Salland

FutureTech Salland, de innovatiehub die voortkomt uit een samenwerking tussen verschillende bedrijven in de gemeente Raalte, verwelkomt Fabienne Broeze (25) als haar nieuwe hubmanager. Fabienne, oorspronkelijk afkomstig uit Nijverdal en momenteel woonachtig in Hengelo, is vol ambitie om de hub en Salland verder op de kaart te zetten en jong talent te inspireren en verder te helpen aan het begin van hun carrière.

In haar eerste twee weken bij FutureTech Salland heeft Fabienne kennisgemaakt met de zes deelnemende bedrijven en heeft ze de aftrap gegeven voor het half jaarlijkse talentontwikkelingsprogramma met 12 jonge professionals. Ze is vastbesloten om de innovatiehub in de schijnwerpers te zetten en jonge mensen bewust te maken van de mogelijkheden in Salland. “Ik hoop in het begin de hub goed op het netvlies te krijgen bij jonge mensen,” zegt Fabienne. “Daarna hoop ik dat we ook innovaties kunnen ontwikkelen. Dat zou super gaaf zijn.”

Fabienne is aangesteld als hubmanager en zal een cruciale rol spelen in het begeleiden van deze jonge professionals op hun persoonlijke ontdekkingstocht, naast experimentele en innovatieve opdrachten. Het hoofddoel van FutureTech Salland is om jonge mensen te helpen groeien in hun ontwikkeling, in een wereld waar technologie en digitalisering steeds belangrijker worden. Ze krijgen de kans om te ontdekken wat Salland te bieden heeft, welke bedrijfsculturen, werkzaamheden en functies bij hen passen.

FutureTech Salland werd afgelopen zomer officieel gelanceerd door zes ondernemers/ondernemingen: Maurice Tijs (PCA), Nico Neppelenbroek (Bajo Bouw), Herwin Kemper (Bepacom), Ralf Hovenga (Pan Oston), Dominique en Jonnie Roelofsen (Roelofsen Horsetrucks) en Gerben Derks (Derks Marketing). Ongeveer een jaar geleden bundelden zij hun krachten om te sparren over innovatie en talentontwikkeling. Dit initiatief heeft geresulteerd in FutureTech Salland waaraan 12 jonge professionals de komende zes maanden deelnemen. “En nu is het zaak om volop te gaan leren. Voor zowel de bedrijven als de jonge deelnemers is dit een mooie leerweg”, aldus Fabienne.

Fotobijschrift
(vlnr) Herwin Kemper (Bepacom) en Fabienne Broeze staan voor de groep tijdens de startbijeenkomst

Delen:

Deel dit artikel!