FineYard regelt én realiseert jouw dromen voor buiten

Slechts één partner voor alle plannen

Een plek waar je helemaal kunt ontspannen. Het is fijn als jouw huis dat is. Maar je woning is meer dan alleen de stenen en de inrichting, de buitenruimte mag zeker niet vergeten worden. Het bedrijf FineYard uit Haarle neemt je alles uit handen als het om het buitenleven gaat. Van zwembad tot gastenverblijf en van sauna tot tuininrichting. Van A tot Z wordt alles geregeld door één partij.

Als eigenaar van architectenbureau The Citadel Company uit Ommen weet Manfred Cents als geen ander hoe hij een droomplek kan creëren. Maar na de realisatie van een woning of bedrijfspand was het vaak ‘klaar’. De buitenruimte moesten mensen zelf nog regelen. “Ik hoorde regelmatig dat er dan allemaal aparte partijen nodig waren om alle plannen te realiseren. Dat betekende voor klanten vaak dat ze met verschillende personen zaken moesten afstemmen. Hierdoor was niet altijd duidelijk wie verantwoordelijk was voor bepaalde taken, zoals bijvoorbeeld het aanvullen van het zwembad. Dat is natuurlijk lastig.” 

Daarom moest het anders kunnen dacht Manfred. Zo ontstond drie jaar geleden het idee voor FineYard. “Van origine ben ik installateur, in mijn vorige baan legde ik regelmatig zwembaden aan. Prachtig werk om te doen. Met FineYard kan ik de architectuur en het installatiewerk perfect combineren. We kunnen namelijk alles regelen als het om de buitenruimte gaat. Van het ontwerp tot de realisatie en het onderhoud aan toe.” 

Wie FineYard aan het werk zet heeft maar één aanspreekpunt en daarnaast is het duidelijk wie er op het erf aan het werk zijn. FineYard heeft namelijk alle specialisten in huis om de totaalrealisatie te verwezenlijken. Alles onder één dak dus, maar dat betekent niet dat het uitsluitend om hele projecten gaat. Ook voor de aanleg van enkel een sauna, zwembad, gastenverblijf of interieur kun je bij de partij terecht. “We bekijken per klant wat de wensen zijn”, legt Manfred uit. “Voor elke buitenruimte is er een mooie oplossing te bedenken die goed bij het huis past. Want daar kunnen wij met onze architecten echt het verschil maken. En als de klant dat graag wil, nemen we zelfs het tuinmeubilair en bijvoorbeeld een buitenkeuken mee in de realisatie.” Om het klanten nog makkelijker te maken heeft FineYard al een aantal concepten voor buitenverblijven ontworpen. Deze zijn op de website te bekijken en worden prefab gebouwd in de eigen fabriek in Luttenberg. Van poolhouse tot thuisgym of tuinkantoor, over alles is al nagedacht. “Dat scheelt voor onze klanten niet alleen ontwerpuren, het scheelt ook veel bouwtijd op locatie. Sommige opdrachtgevers willen namelijk niet dat we wekenlang in de tuin aan het werk zijn.” Bij FineYard mag je rekenen op kwaliteit van het hoogste niveau. “We denken over ieder detail na. Zo nemen we bijvoorbeeld duurzaamheidsadvies mee in onze plannen. Onze vaklieden weten dankzij jarenlange ervaring precies welke installaties er goed passen bij de systemen van een al bestaande woning.” 

Fotograaf: Egbert de Boer

 

Hoog afwerkingsniveau

Op ieder gebied zijn er genoeg opties te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende zwembadsystemen, waaronder bouwkundige zwembaden, polypropyleen baden en biopools. En als het gaat om totaalontwerpen zorgt FineYard ervoor dat al het groen ook daadwerkelijk is aangeplant. “Kortom, het afwerkingsniveau is hoog”, aldus Manfred.
“Als onze vaklieden het erf verlaten is het écht allemaal voor elkaar. En ook voor onderhoud kun je later bij ons terecht.” De klant kan dus al tijdens het proces relaxen, er hoeven geen aparte afspraken met een hovenier, aannemer en een zwembadbouwer worden gemaakt.
“Met FineYard zijn we niet alleen de regisseur, we zorgen ook dat onze vaklieden alles naar wens van de opdrachtgever realiseren”, legt Manfred uit. 

Hoewel FineYard momenteel nog in Haarle gevestigd is, verhuist het bedrijf na de zomer naar Luttenberg. Aan de Butzelaarstraat 66 worden een kantoor en showroom ingericht. Op deze locatie kunnen ze klanten beter meenemen in de totale beleving. “Als we een plan gemaakt hebben, zorgen we ervoor dat de visuals er goed uitzien. Zo kunnen opdrachtgevers al snel in een driedimensionaal ontwerp zien hoe hun buitenruimte eruit komt te zien. In ons kantoor of bij de mensen thuis wordt het droomplaatje al duidelijk.”

 

FineYard   |   A.T.L. Hasselbachweg 24   |   Haarle   |   0572 728 359   |   info@fineyard.nl   |   www.fineyard.nl

Delen:

Deel dit artikel!