Flexible+ overgenomen door MatchWorks

Het raalter bedrijf Flexible+ sluit zich aan bij MatchWorks. Met de overname van Flexible+ in Raalte geeft MatchWorks verder vorm aan de strategie om zich in de regio als sterke HR-dienstverlener te positioneren. Door de overname ontstaat een organisatie van 560 medewerkers. MatchWorks is nu met de ondernemingen BC Group, Werkcoöperatie De Middencirkel en Flexible+ actief binnen het gebied Zwolle, Elburg, Raalte, Hardenberg, Hoogeveen en Meppel.

Flexible+
Het bedrijf werd opgericht in 2013. Vanuit de vestiging in Raalte werken vakkrachten door het hele land. Mede-oprichter Rick Spijkerboer investeert in een totaalpakket: “We betalen opleidingen en geven jaarcontracten. We zijn een bedrijf dat met partners langdurige relaties aangaat.” Spijkerboer blijft na de overname directeur van Flexible+. “Ik ben blij met de overname en de groei van mijn aandelenpakket van 33 naar 50%. Ons doel is alle ondernemingen in de groep te laten groeien en profiteren van elkaars kennis en kunde, ondersteund door een financieel gezonde organisatie”.

MatchWorks
MatchWorks is in 2020 opgericht door Ronald Hilberdink en Bernhard Nanninga, en ondersteunt verschillende zelfstandige HR-merken. Hilberdink: “Wij bieden lokale ondernemers de mogelijkheid hun onderneming te verbinden aan een sterk geheel, met behoud van de eigen identiteit”.

Delen:

Deel dit artikel!