Fliandersz wil ondernemers van A tot Z ontzorgen

“Je personeel is het kapitaal van je organisatie”

Administratieve rompslomp, slechts weinig ondernemers zullen er echt van genieten. Gelukkig schiet Ester Flierman graag te hulp! Met Fliandersz neemt ze bedrijven de gehele personeels- en salarisadministratie, HR en ander financieel administratief werk uit handen. 

Het eind van het jaar nadert snel en daarmee komt ook het ideale moment om over te stappen naar een nieuwe administrateur dichterbij. Het is geen must, maar januari is daarvoor wel het meest praktische moment vanwege de start van het nieuwe boekjaar. Ben je niet tevreden over je huidige accountant of gaat de werknemer die hiervoor verantwoordelijk is tijdelijk met verlof? Fliandersz is jouw ideale partij! Ester is in te huren voor interim klussen, maar ondersteunt ook ondernemers met hun personeels- én salarisadministratie. “Deze combinatie is in het vakgebied best een unieke, want de meesten specialiseren zich in één van de twee”, zo vertelt ze daarover. “Ik doe allebei, waardoor ik de administratie uit handen kan nemen, maar ook advies kan geven over personeelszaken en veranderingen in wetgeving en cao’s. Ik zeg altijd: je personeel is het kapitaal van je organisatie, dus dat moet goed geregeld zijn.”

Zo gaat per 1 januari bijvoorbeeld het minimumloon omhoog, staat er een nieuwe onbelaste reiskostenvergoeding op de rol en stijgt ook de thuiswerkvergoeding. Veel veranderingen, maar Esters klanten hoeven die wijzigingen dus niet zelf in de gaten te houden. “Als er nieuwe dingen spelen, kunnen zij ervan op aan dat ik hun dit aanreik. Daarmee wil ik ondernemers van A tot Z ontzorgen op het gebied van personeels- en salarisadministratie, zodat zij zich lekker kunnen richten op dat waar zij blij van worden. Dat is wel echt iets waarmee Fliandersz zich onderscheidt. Daarnaast neem ik ook nog eens mijn eigen softwareprogramma mee, Visma Nmbrs. Dit is een heel mooi systeem dat helemaal op de wensen van de klant in te richten is. ” 

Goed geregeld

Voor Monique Stam van DogMission doet Ester de gehele salarisadministratie. En daar is ze maar wat blij mee. “Ik was eigenlijk klant bij iemand anders, maar daar was ik niet zo tevreden over. Ik kende Ester al en toen ik hoorde dat ze voor zichzelf begon dacht ik: ik ga eens kijken of dat iets voor mij is. Nou, dat bleek! Fliandersz biedt zoveel meer dan haar voorganger. Vooral het stukje persoonlijk contact en het meedenken. Ze informeert mij over veranderingen en geeft advies. Ik heb er geen verstand van, dus dan is het ontzettend fijn dat je iemand hebt die je honderd procent vertrouwt. Met Fliandersz weet ik gewoon: ik heb het goed geregeld voor mijn personeel.”

Ook Wilma Klaasses, eigenaar van IJsboerderij Ôans, is heel tevreden over Ester die voor haar bedrijf de personeelsadministratie bijhoudt. “Zij heeft alles vanaf nul voor ons opgestart en het gehele plaatje geregeld. Van het aanvragen van een loonheffingsnummer, het uitzoeken en regelen van de pensioenen tot aan de verzuimverzekering. Je merkt aan alles dat ze er ontzettend veel verstand van heeft en precies weet welke wegen ze moet bewandelen. Achteraf kan ik wel zeggen: zonder Ester was ik er zeker niet uitgekomen. Ze heeft ons volledig ontzorgd.”

Fliandersz
Eg 10
Holten

06 34 30 29 99
info@fliandersz.nl
www.fliandersz.nl 

Delen:

Deel dit artikel!