Flierefluiter Raalte voor de 4e keer op rij winnaar ANWB Leukste Uitje van Overijssel 2023

Voor de 4e keer op rij is De Flierefluiter in Raalte verkozen tot het leukste uitje van Overijssel 2023. Tijdens de ANWB verkiezing streed de Flierefluiter samen met nog
9 vertegenwoordigers om deze mooie titel. “Dat wij voor de 4e keer op rij deze award hebben mogen ontvangen is machtig mooi! Wij hadden dit niet verwacht met zo veel leuke uitjes in de buurt, maar dit is echt een kroon op ons werk” aldus Erwin Pronk, eigenaar van de Flierefluiter.

Het was de 13e keer dat de ANWB deze verkiezing organiseerde. Een deskundige vakjury heeft per provincie 10 uitjes genomineerd. Bij deze nominatie is onder meer rekening gehouden met de prijs/kwaliteit verhouding, klantvriendelijkheid en de faciliteiten. Na de nominatie was het aan de ANWB-leden om te stemmen. In totaal zijn er meer dan 96.000 stemmen uitgebracht. In de provincie Overijssel heeft de Flierefluiter de gouden award ontvangen. Leden complimenteren de winnaar met: “Alles in huis voor een leuke, onvergetelijke dag voor de kinderen!” en “Altijd gezellig, altijd tijd te kort, fantastisch!”.

Nog meer speelplezier voor jong en oud
“Ook dit jaar was het weer een spannende onthulling, want er waren wederom mooie bedrijven genomineerd die het allemaal verdienen om deze award te winnen. Dat wij hem nu voor de vierde keer in ontvangst mogen nemen, ja daar ben ik wel trots op”, zegt Erwin. “We maken ons op voor een nieuw jaar met nog meer speelplezier! Er worden meerdere evenementen georganiseerd naast het al bekende Paasevent en de Lammetjesdagen. Tijdens Moeder- en Vaderdag zetten we de papa en mama’s extra in het zonnetje en de gehele zomervakantie organiseren het SuperZomerFestival. Wij hebben er zin in!”

 

Delen:

Deel dit artikel!