FysioSas presenteert nieuwe fysiotherapiepraktijk tijdens open dag

De verf is opgedroogd, de behandeltafel staat en de eerste patiënten zijn al langs geweest. Tijd om de opening van fysiotherapiepraktijk FysioSas ook officieel te vieren! Op zaterdag 28 mei gooit eigenaar Saskia Fühler-Mars daarom de deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is in haar gloednieuwe praktijk.

FysioSas is van start! Saskia is ontzettend blij met haar nieuwe plekje in haar woonplaats Heino en dit wil ze natuurlijk graag aan iedereen laten zien. Haar eerste patiënten hebben FysioSas al van binnen mogen bekijken, maar Saskia stelt haar praktijk ook graag open voor alle andere geïnteresseerden.

Iedereen is daarom welkom om op 28 mei tussen 10 en 12 uur even binnen te komen lopen om de nieuwe praktijk te komen bewonderen. FysioSas is gevestigd op de begane grond van bedrijfsverzamelgebouw PAAL5, aan de Paalweg 5 in Heino. Er is koffie, thee en wat lekkers. Daarnaast is er voor de kinderen een springkussen.

In je sas!
Saskia Fühler-Mars is fysiotherapeut, manueel therapeut en bewegingswetenschapper. Na jaren in Raalte te hebben gewerkt, is ze begin mei haar eigen praktijk gestart: FysioSas. Met deze nieuwe fysiotherapiepraktijk heeft ze maar één doel: jou weer in je sas krijgen! De praktijk kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak waarin er altijd ruimte is voor een gezellig praatje. Goed luisteren en een band opbouwen­ met patiënten, dat vindt FysioSas belangrijk.

FysioSas is gespecialiseerd in algemene fysiotherapie en manuele therapie. Daarnaast biedt de praktijk ook verschillende behandelvormen aan. Zo kun je hier onder andere terecht voor dry needling, EPTE en echografie.

Meer weten? Kijk op FacebookInstagram of de website

Delen:

Deel dit artikel!