Gedrevenheid staat voorop bij team ER IS WERK

Een paar jaar geleden begon Daniëlle Poppe in haar eentje vanaf een simpele flexplek met uitzendbureau ER IS WERK. Ze timmerde behoorlijk aan de Sallandse weg en met succes! Inmiddels heeft ze een prachtig pand aan de Koestraat in Raalte én een fantastisch team. “Samen zijn we het gezicht van ER IS WERK.”

Het zal niet de laatste keer zijn in dit gesprek dat Daniëlle het woord ‘samen’ laat vallen. Het blijkt alvast alles te zeggen over de enorme teamgeest binnen ER IS WERK. “Wij zijn de mensen met wie onze klanten spreken, de mensen die de vacatures invullen. Samen zijn we het gezicht van ER IS WERK, dus ik vind het belangrijk om ons hele team in de spotlights te zetten”, zo vertelt Daniëlle. Dat team bestaat – met Daniëlle meegerekend – inmiddels uit 5 medewerkers. En dat maakt haar best trots. “Het betekent dat je bedrijf groeit en dus ook dat je iets goed doet. En meer personeel betekent natuurlijk weer dat we nog meer mensen en bedrijven kunnen helpen. Dat is uiteindelijk het doel.” 

Het helpen van klanten doet Daniëlle samen met Isabel, Wouter en nieuwste aanwinst Leroy. “Isabel houdt zich met name bezig met social media en ze doet de administratie. Eigenlijk ondersteunt zij ons in al onze werkzaamheden, op welk vlak dan ook”, zo vertelt Daniëlle. “Daarnaast kun je haar ook zeker aan de telefoon krijgen…” Ze heeft haar zin nog niet afgemaakt of de telefoon rinkelt. “Nou, precies zoals nu dus!”, lacht ze. “Dan is er Wouter, hij heeft jarenlange ervaring in de uitzendbranche en werkt inmiddels een halfjaar bij ons. Hij is ontzettend sociaal en gedreven. Hij wil niks liever dan de vacatures invullen met de juiste mensen, dat merk je aan alles bij hem.” En tot slot is daar nog kersverse collega Leroy. Naast nieuw in het team is hij ook helemaal nieuw in de uitzendbranche. “Hij heeft eerst een paar dagen meegedraaid om te zien of dit iets voor hem is. Dat was een groot succes, want we zien aan hem dat hij ontzettend enthousiast is. We vinden het daarom heel erg leuk om in hem te investeren en om hem de komende tijd het vak te leren.”

Open en gedreven

Zoveel mogelijk mensen aan een leuke baan helpen, dat doel staat steeds voorop bij ER IS WERK. En dat houdt Daniëlle daarom altijd in haar achterhoofd, ook bij samenstellen van haar team. “Ik vind het vooral belangrijk dat iemand een open persoonlijkheid en uitstraling heeft. Omdat je in dit werk al zo snel de diepte ingaat, moet je mensen makkelijk en snel op hun gemak weten te stellen”, zo legt Daniëlle uit. “Gesprekken gaan over hele persoonlijke zaken. Wie ben je? Wat wil je graag? Waar liggen je kwaliteiten en wat vind je nog lastig? Om dit te bespreken, moeten mensen je wel vertrouwen. Daarnaast vind ik het ook heel belangrijk dat mijn medewerkers ontzettend gedreven zijn en altijd de juiste mensen willen vinden. De ene keer gaat dat misschien makkelijk, maar soms moet je echt even doorzetten en je vastbijten in een opdracht. Dat is ook wel echt onze gemene deler: we voelen allemaal de gedrevenheid om iemand écht te kunnen helpen. Ja, ik ben ontzettend blij met mijn team.”

Hoe tevreden ze op dit moment ook is, Daniëlle blijft een rasechte ondernemer. En dus heeft ze genoeg ambities voor de toekomst. “Ik wil mijn bedrijf zeker verder laten groeien. Hopelijk met nieuwe collega’s erbij, maar ik vind het wel heel belangrijk om de gemoedelijkheid en verbondenheid te behouden. Met elkaar én met de klant. Dat stukje persoonlijk contact, het echt de tijd nemen om iemand te leren kennen… Dat hoort bij ons. De verdieping opzoeken is en blijft natuurlijk echt een kernwaarde van ER IS WERK.” Daniëlle denkt even na en vervolgt dan: “Ik vind het daarnaast ook heel erg belangrijk om te zorgen dat iedereen in mijn team zich individueel kan blijven ontwikkelen. Ik voer daarom regelmatig één-op-één gesprekken: waarin wil je nog groeien? Wat is je ambitie? Wat wil je nog leren? Zo blijf je met z’n allen gemotiveerd. En als je als individu groeit, groeit ons bedrijf ook. Daar ben ik van overtuigd.”

ER IS WERK
Koestraat 20
8102 CA Raalte
0572 792 008

info@eriswerk.nl
www.eriswerk.nl

Delen:

Deel dit artikel!