Geef een aanzet voor Starter en Ondernemer van het Jaar

De voorbereidingen voor de 2018 editie van het Regio Zwolle Congres op 13 december zijn al enige tijd geleden van start gegaan. Tijdens dit regionale ondernemersevenement wordt volgens goede traditie ook de Starter en Ondernemer van het Jaar 2018 gekozen.

De grote vraag is dus wie de opvolgers worden van Jasper Bouwmeester (Fiberneering, starter 2017) en Martin van der Sluis (PlasmaMade, ondernemer 2017). “De verkiezing ‘Ondernemer en Starter van het Jaar regio Zwolle’ beloont écht ondernemerschap: ambitie, durf, innovatie. Er wordt aandacht gevraagd voor een bijzonder slag mensen dat zich durft te onderscheiden en risico durft te nemen. We vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt in de regio Zwolle”, aldus de vakjury onder leiding van Klaas Feenstra.

Welke ondernemer is je het afgelopen jaar positief opgevallen? Benut optimaal de marktkansen? Is een inspirator? Welke ondernemer zet sterk in op innovatie en duurzaamheid? Is maatschappelijk betrokken en is zonder twijfel een boegbeeld voor de regio Zwolle? Tot en met 1 september 2018 kan iedereen ondernemers aandragen via de website ondernemersprijsregiozwolle.nl of via een mail aan Lisa Heethaar: lisa@mkbregiozwolle.nl.

Delen:

Deel dit artikel!