Geniet van de elementen als je vergadert op Den Alerdinck

Een goede sfeer is de basis voor inspiratie en verstandige beslissingen 

Vergaderingen vinden meestal plaats binnen de muren van de vertrouwde werkomgeving. Gezeten onder het gezellige systeemplafond en de altijd sfeervolle TL-verlichting. Het is het decor waar auteur Marcel van Roosmalen van het boek ‘Nederland onder het systeemplafond’ zielsgelukkig van wordt. Maar is het bevorderlijk voor de vergaderprestaties? Nee, natuurlijk niet!

Hoe anders is het op Den Alerdinck? Vergaderen aan een prachtige houten tafel en onder een kroonluchter, tussen de programmaonderdelen door even een frisse neus halen op het landgoed en na afloop een borrel bij het knisperende haardvuur. Wie wordt daar niet blij van? Bijna alle elementen – in ieder geval aarde, vuur, water en lucht – zijn aanwezig om er een succes van te maken. 

“Sfeer is een onderschat onderdeel van de vergadersetting. Bij TL-licht en een systeemplafond ben je in je gedachten eerder met andere dingen bezig. Uit onderzoek blijkt dat een goede setting bijdraagt aan een effectief verloop van de vergadering”, stelt Hans Lurvink die recentelijk is aangesteld als rentmeester.

Binnen de regels

Buitenplaats Den Alerdinck als vergaderlocatie op tien minuten rijden van Zwolle. We begrijpen het als je daar niet direct aan denkt. Eerder als het gaat om één van de fraaiste wandelgebieden van Salland of als locatie voor de mooiste dag van je leven. Het landgoed biedt door zijn brede opzet veel ruimte en flexibiliteit en is juist daarom zo geschikt voor de huidige anderhalvemetersamenleving. Als het COVID-technisch allemaal mag, gaat de poort letterlijk en figuurlijk weer open voor vergaderingen, presentaties, trainingen, teambuildingsactiviteiten en andere zakelijke activiteiten. De vergaderruimte in het koetshuis is tweehonderd vierkante meter groot. Perfect om deze activiteiten binnen de regels een goede plek te geven. 

Duurzame knipoog

Het landgoed ligt er prachtig bij, maar dat gaat allemaal niet vanzelf. Door als bedrijf, overheid of instelling gebruik te maken van de faciliteiten, lever je dus een bijdrage aan de instandhouding van dit schitterende stukje natuur. Vergaderen met een duurzame knipoog zou je het kunnen noemen.

Als je oog in oog staat met de buitenplaats kun je gemakkelijk vergeten dat het ook gewoon gaat om een onderneming waar dagelijks wel tien mensen in de weer zijn. Maar dat zorgt er wel voor dat gastvrijheid en service hoog in het vaandel staan. Dat begint al met het professionele boekingssysteem waarmee je online je eigen vergaderarrangement kunt samenstellen. En die lijn wordt doorgetrokken met de sterke Wifi-verbinding en de catering voor lunch, diner en aangeklede borrel. Laat je verrassen door de sfeer en passende arrangementen!

Havezate Den Alerdinck
Den Alerdinckweg
8055 PE Laag Zuthem
info@alerdinck.nl
www.alerdinck.nl 

Delen:

Deel dit artikel!