Genomineerden Ondernemersverkiezing Regio Zwolle bekend gemaakt

De ondernemers Arend-Jan Horst (AKROH Industries uit Zwolle), Wycher Bakker (Eurom uit Genemuiden) en André Jansen (Maan Group uit Raalte) zijn genomineerd voor de verkiezing ‘Ondernemer van het Jaar’ in de Regio Zwolle. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Regio Zwolle Congres op donderdag 12 december.

Categorie Starter
De genomineerden van de categorie Starter van het Jaar Regio Zwolle 2019 zijn: Pieter Romijn van Qesto Motors uit Raalte, Ludo Tissingh van AerSMASH xl uit De Wijk en Robbert-Jan van der Worp van 2Solar software uit Zwolle.

De verkiezing is een initiatief van MKB Nederland Regio Zwolle, VNO-NCW Regio Zwolle en vindt plaats in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle.

Belonen
Met de verkiezing willen de organisatoren toonaangevende bedrijven uit de regio Zwolle belonen voor echt ondernemerschap. Oftewel ondernemers die ambitie, durf en innovatie aan de dag leggen.

Voordat de uitslag bekend wordt gemaakt, gaat de vakjury aanstaande vrijdag langs de genomineerden. De ondernemers worden geacht een pitch op locatie te houden en de juryleden een kijkje achter de schermen te geven. Naast het oordeel van de vakjury (2/3) kunnen ook collega-ondernemers (1/3) hun stem uitbrengen. Dat kan tot en met 11 december via de Regio Zwolle Connect app.

Meer informatie over de verkiezing en het Regio Zwolle Congres op 12 december in Theater De Spiegel is te vinden op www.ondernemersprijsregiozwolle.nl of www.regiozwollecongres.nl.

Delen:

Deel dit artikel!