Het hele buitenterrein als visitekaartje van jouw bedrijf

Chris Hekking Infra houdt zowel het straatwerk als het groen in prima conditie

Iedere ondernemer heeft het wel eens meegemaakt of kan zich de situatie in ieder geval helder voor de geest halen. Je komt voor het eerst bij een (potentiële) nieuwe zakelijke relatie, je rijdt de parkeerplaats op en denkt: ‘Jemig wat een bende!” Het straatwerk ligt er slecht bij, onkruid tussen de stenen en van groen rondom het bedrijf is al helemaal geen sprake. Niet echt een visitekaartje dus! 

Het zijn situaties waar Chris Hekking van gruwelt. Met Chris Hekking Infra steekt hij dan ook graag de handen uit de mouwen om ondernemers aan een prachtig verzorgd buitenterrein te helpen. Voor zover wij het kunnen beoordelen, lijkt het ook de ideale partij om mee samen te werken. Waar je normaal gesproken een stratenmaker en een hovenier moet uitnodigen om het weer netjes te krijgen, heeft hij beide takken van sport in huis.  Weliswaar staat Chris Hekking Infra van oudsher te boek als specialist op het gebied van straatwerk en wegenbouw, maar sinds mei vorig jaar is het team uitgebreid met hovenier Frank Huiskamp. Met zijn kennis en ervaring kan hij het ontwerp (m.b.v. het digitale CAD-programma), het beplantingsplan, de aanleg en het onderhoud van groen voor zijn rekening nemen. Logischerwijs koestert de Mariënheemse ondernemer zijn team, maar tegelijkertijd is het besef aanwezig dat het in zijn branche zeker ook draait om een goed machinepark. En dus heeft hij een kleine machine voor het grondwerk t.b.v. bestrating en de aanleg van tuinen. En een grote graafmachine voor het grondwerk t.b.v. de aanleg van bouwkavels. “Dat was een flinke investering, maar het is wel mijn grote trots”, zegt hij glunderend. Het zijn alleskunners bij Chris Hekking Infra. Zowel qua aanleg als qua onderhoud van straatwerk en groenstroken bij bedrijfspanden. Het begint altijd met een kop koffie, een gesprek om de wensen te inventariseren en een kijkje op locatie om de mogelijkheden in kaart te brengen. 

Zo groen mogelijk 

Tenslotte is de grond in Salland niet overal gelijk. Het verschilt nogal of je in Wijhe (kleigrond) of Raalte (zandgrond) de schop in de grond steekt. “Daarom komen we altijd met een advies op maat. Wat het ook wordt, we streven bij voorkeur wel naar een zo groen mogelijke oplossing.”

Je zou van een stratenmaker misschien een andere uitspraak verwachten, maar hij geeft aan dat het op de meeste bedrijventerreinen al grijs en grauw genoeg is. En dat je niet altijd per definitie moet kiezen voor stenen omdat dit zo praktisch is. Wel pleit hij voor goede kwaliteit bestrating en is Chris Hekking Infra de partij bij uitstek om problemen te herstellen. “Je ziet wel dat bestrating en wegdek te lijden heeft gehad onder de sneeuw en vorst van februari. Eigenlijk moet je het ook regelmatig checken. Het is niet anders dan bij de verwarmingsketel. Daar krijg je ook ieder jaar een monteur voor op bezoek en dat is heel normaal.”

Chris Hekking Infra
Het Fiester 24
8106 PP Mariënheem
06 5322 9268
info@chrishekkinginfra.nl
www.chrishekkinginfra.nl

Delen:

Deel dit artikel!