Hollewand Attractieverhuur is klaar voor ‘the next step’

Tom van Vilsteren en Monique Voorhorst leggen rode loper uit voor bedrijfsleven

Ga je in deze tijd op bezoek bij een bedrijf in de evenementenbranche, dan ben je wel voorzichtig. In ieder geval verwacht je als schrijver geen gro(o)t(s)e uitspraken en in deze branche al helemaal geen plannen om te groeien. Dat de betreffende onderneming dus eerder op de rem trapt dan het gaspedaal indrukt. Wat mooi dat Hollewand Attractieverhuur bewijst dat verwachtingspatronen soms ook gewoon niet uitkomen…

Gelukkig maar! Want, dat maakt dit artikel een stuk leuker om te lezen. En Tom van Vilsteren en Monique Voorhorst hebben genoeg te melden. Zo heeft Hollewand onlangs de attractietak van collega De Koff uit Holten overgenomen. “We werkten al nauw samen. Toen de eigenaar meldde dat hij deze tak als gevolg van lichamelijke klachten wilde afstoten, vond ik het eigenlijk te vroeg voor zo’n stap. . Ik ben nog maar sinds maart 2018 bezig, maar ja… Het is toch zoiets als buurmans grond… Een mooie kans! En onze samenwerking voor de events blijft gewoon in stand”, vertelt Tom. Gelukkig hoeft hij het allemaal niet meer alleen aan te vliegen, want levenspartner Monique is inmiddels ook actief in de zaak en met haar theaterachtergrond een welkome kracht. “Samen kunnen we alles aan”, zeggen ze lachend. Het geeft Tom in ieder geval ruimte om meer in de rol van vliegende keep te kruipen. Laat onverlet dat Hollewand Attractieverhuur nog wel behoefte heeft aan versterking van het team. “We zijn in ieder geval op zoek naar weekendkrachten en jonge, tijdelijke krachten voor de zomerperiode.”

Het zijn mooie stappen die het Heinose bedrijf sinds de overname door Van Vilsteren heeft gezet. Amper vier jaar na dat heugelijke moment hoor je het stel zeker niet van de daken schreeuwen dat ze de grootste van Noordoost-Nederland moeten worden. Maar dat er ambitie is, moge duidelijk zijn. “We zijn steeds vaker in de regio boven Zwolle te vinden. En door de overname van het attractiedeel van Koff gaan we ook een groot deel van Twente bedienen. Dat is toch wel een mooie ontwikkeling!”

 

 

 

 

 

 

Dus, covid heeft bij Hollewand gelukkig geen diepe wonden geslagen. “Waar we in het eerste coronajaar weinig konden doen, hebben we in 2021 wel een goed zomerseizoen gedraaid. In de periode april-september was het zelfs alle hens aan dek. Aangezien er ineens wat meer mogelijk was, moest bijna alles op het laatste moment worden geregeld. Er kwamen opvallend veel vragen van basisscholen. Normaal gaan ze met de kinderen op kamp en nu was er dus budget voor een andere invulling. Een uitdagende periode, maar gelukkig hebben we het met hulp van familie en vrienden allemaal netjes kunnen afhandelen.”

Variatie in assortiment

Met de overname van de attractietak van De Koff heeft Hollewand zichzelf een strategische positie in Overijssel bezorgd. Niet alleen in geografisch opzicht, ook qua variatie in het assortiment. Het huidige aanbod loopt uiteen van mobiel lasergamen tot zeskampachtige taferelen. En van zo’n 100 springkussens in alle soorten en maten (met en zonder discolampjes) tot allerlei types rodeostieren die aan diverse thema’s (b.v. strand en western) te linken zijn. 

Geweldig om jong en oud bezig te houden tijdens een bedrijfsfeest, open huis, jubileumweekend of een andere zakelijke activiteit. Maar Hollewand heet tegenwoordig niet voor niets Evenementenverhuur. “We kunnen ook zorgen voor aankleding met statafels, tenten, ballonnenpilaren, opblaasbare Abraham- en Sarah poppen voor een jubilaris of pensionado en vuurkorven.”

Het enige dat we eigenlijk niet doen, is catering. Daarvoor werken we samen met andere partijen”, aldus Tom en Monique die dus prima in staat zijn om het dna van Hollewand te duiden. “We zijn een leverancier in de evenementenbranche die graag ook advies geeft. 

 

 

 

 

 

 

Maar we zijn geen eventplanner. Kijk bijvoorbeeld naar onze kerstactiviteiten in coronatijd. Wij zorgen voor kerstdecoratie en kramen zodat een bedrijf een gezellige kerst drive-through kan organiseren om de kerstpakketten uit te delen.”

Hollewand Evenementenverhuur
L.J. Costerstraat 27M, Heino
0572 394 954
info@hollewand.nl
www.hollewand.nl

Delen:

Deel dit artikel!