Inspiratie op doen bij Backstage AV

“Ongezien maakt onbekend. Het werd gewoon tijd om zichtbaar te worden.” Aan het woord is Richard Bredewold, eigenaar van Backstage AV. “Al sinds de start in 2011 zijn we landelijk actief met het realiseren van audiovisuele installaties. Dat is geweldig, maar gek genoeg deden we in verhouding dicht bij huis minder projecten.”

Vorig jaar is de koers enigszins verlegd naar meer zichtbaarheid in de regio. Met succes, want in de regio Salland hebben we bijvoorbeeld de nieuwe hal van Tielbeke Transport voorzien van een nieuwe geluidsinstallatie, Maan Group voorzien van narrowcasting en het dorpshuis in Lierderholthuis voorzien van een audiovisuele installatie.”
Onze groei maakte een nieuwe bedrijfslocatie noodzakelijk. “Het mooie is dat onze nieuwe plek zich goed leent om inspiratie op te doen bij de keuze van audiovisuele installaties. Vooral het gebruik van videoconferentie is iets dat gedemonstreerd moet worden. En wij hebben videobellen helemaal geïntegreerd in ons bedrijfsproces. Geïnteresseerden geven we daarom graag de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen. Het is toch gewoon leuk te laten zien hoe audiovisuele techniek een positieve bijdrage kan een bedrijfsproces kan leveren?”

Backstage AV
Richard Bredewold
Baileystraat 4-z, Zwolle
038 – 750 2830
info@backstageav.nl
www.backstageav.nl

Delen:

Deel dit artikel!