Inspiratiesessie over nieuwe technologie bij Perron038

Ben je betrokken bij industriële productie en worstel je met de vraag of én in hoeverre je moet digitaliseren? Dan is het goed om inspiratie op te doen tijdens het Smart Industry Event 2020. Het evenement bij Perron038 in Zwolle heeft als titel ‘Nieuwe technologie in de praktijk’ meegekregen.

Wellicht dat de bijeenkomst op 30 januari (13.00-18.00 uur) een eerste stap is op weg naar slimmere productie of zelfs een nieuw businessmodel. Ondanks dat het letterlijk en figuurlijk veel kan opleveren, realiseert de organisatie zich dat Smart Industry vaak geen hoge prioriteit heeft op de bedrijfsagenda.

Wellicht dat het evenement wel een bijdrage levert om dat beeld langzaam bij te kunnen stellen. Er is een infomarkt waar verschillende bedrijven en instellingen zich presenteren en er zijn sprekers in de persoon van Randall van Poelvoorde (technologieverkenner) en Mark Peters (innovatieversneller Smart Industry IJssel Technologie).

Bovendien krijg je de kans drie carrouselsessie bij te wonen waarin je in kleine groepen wordt bijgepraat over technologische innovatie, sociale innovatie en nieuwe businessmodellen. Tot slot komen ondernemers aan het woord over smart industry in de praktijk. Dit is meteen ook de kick off van het PRISMA project. Als je dat nog niet heeft overtuigd, dan is het goed om te weten dat er natuurlijk een afsluitende borrel op het programma staat. Met alle gelegenheid om te netwerken.

Smart Industry Event 2020 is gericht op directie en management van productiebedrijven uit de brede regio Zwolle. Voor vragen: debbie@smartindustryoost.nl. Voor aanmelden: www.smartindustryoost.nl//events/389

Delen:

Deel dit artikel!