Jelle Weever voorzitter van MKB Regio Zwolle

MKB Nederland Regio Zwolle heeft weer een voorzitter. Na een jaar als interim-voorzitter aan het roer te hebben gestaan, is Jelle Weever eind vorige week officieel benoemd tot voorzitter.

Met z’n 32 jaar is hij een jonge voorzitter, maar Weever kan inmiddels teren op een flink aantal jaren ervaring in het familiebedrijf Weever Bouw in Kampen. Daar is hij nu algemeen directeur en eindverantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen. “Ik ben erg blij dat Jelle zijn tijdelijke invulling van het voorzitterschap wil inruilen voor een vast ‘dienstverband. Hij is een aanwinst voor MKB Nederland”, aldus Jacco Vonhof, voorzitter van MKB Nederland.

MKB Regio Zwolle wil regionale ondernemers verenigen, onderlinge handel vergroten en is een spreekbuis richting overheden en andere, relevante marktpartijen. Zo is het afgelopen jaar onder andere een plan gemaakt voor de aanpak van de arbeidsmarkt. “Een heel mooi voorbeeld van regionale samenwerking. Hier gaan we in 2019 nog meer op inzetten”, belooft Weever.

Foto: TrendsExpo

Delen:

Deel dit artikel!