Judith Elissen Virtual Support ondersteunt ondernemers

Ruim een jaar geleden trok Judith Elissen de stoute schoenen aan en begon ze naast een parttime loondienstverband als Management- en Directie assistent/PA haar eigen onderneming als virtueel support professional. 

Een professionele onderneming, zeker één met ambities, kan niet zonder een goed functionerende backoffice. Het mooie van virtuele ondersteuning is dat het flexibel en risicovrij is. Je neemt niemand in dienst, maar je krijgt wel de ondersteuning die je nodig hebt.

Judith Elissen Virtual Support ondersteunt ondernemers vanuit haar eigen kantoor. Ze werkt dus locatie-onafhankelijk en zelfs tijdonafhankelijk. Dat betekent veel flexibiliteit, focus en vrijheid voor alle betrokken partijen. En niet te vergeten weinig onkosten. 

Heb je ondersteuning nodig bij het beheren van je agenda en je inbox, wil je social media marketing support, een event organiseren, heb je tijdelijk extra capaciteit nodig of ben je op zoek naar een vaste secretaresse? Judith Elissen virtual support staat voor je klaar!

Judith Elissen Virtual Support
Laarhoeksweg 10
8107 AP Broekland
06 15 69 46 15
info@judithelissen.nl
www.judithelissen.nl 

Delen:

Deel dit artikel!