Kamphof Veetransport over in andere handen

Kamphof Veetransport uit Heino komt per 1 juni in handen van Groot Zevert Livestock uit Eibergen. Volgens de eigenaren Hendrie Dijk en Jan Schuttert van de Achterhoekse onderneming past de overname goed in de wens om de vervoersactiviteiten verder op te schalen. “We willen het veetransport van de toekomst zijn”, klinkt het ambitieus.

Kamphof is met name specialist in het transport van fokrunderen binnen Nederland als ook in andere Europese landen zoals België, Duitsland, Denemarken, Engeland en Frankrijk. De overname biedt Groot Zevert Livestock kansen op het gebied van volume, inkoop, onderhoud en reparatie en het combineren van vrachten.

“We hebben al een lange geschiedenis van uitwisseling van vrachten. En schaalvergroting in het veetransport is de komende jaren van cruciaal belang”, vertelt eigenaar Hans Kamphof van Veetransport Kamphof die ook in de komende jaren nauw betrokken blijft bij de bedrijfsvoering.

De medewerkers van Kamphof Veetransport gaan per 1 juni over naar Groot Zevert Livestock, maar behouden hun huidige functie. Ook de verzamelplaats in Heino blijft in gebruik.

Delen:

Deel dit artikel!